Stichting Wurkgroep Ynternet Wergea
Thema-avond: digitale filmbewerking   +   Openbare vergadering

 

In verband met ziekte is de thema-avond in november niet doorgegaan. We hebben deze avond opnieuw vastgesteld, en wel op maandag 16 maart. 20:00 uur in Us Doarpshus. Het thema voor deze avond is wederom: 'digitale filmbewerking'. De heer Wybo Smids zal ons deze avond uitgebreid van informatie voorzien. Onderstaand stukje tekst geeft u een indruk van wat u kunt verwachten.

Zelf digitaal filmen is niet zo moeilijk, maar hoe krijg je de beelden op je computer en hoe kun je ze bewerken met een programma als Windows Moviemaker? Of je hebt een dvd, waarvan je beelden wilt gebruiken voor een presentatie. Na het nodige werk, merk je dat het beeld goed is maar het geluid verdwenen. Hoe los je dit op? Er zijn veel types bestanden in de digitale filmwereld die voor problemen kunnen zorgen als je ze wilt omzetten en bewerken voor bijvoorbeeld You Tube. Hoe omzeil je deze problemen?


Openbare vergadering

Na de presentatie vind een openbare vergadering plaats. Zoals beschreven in het Huishoudelijk reglement van de stichting WYW wordt deze tenminste 1 maal per jaar gehouden. Hierbij worden de relaties van WYW (wifi-abonnees, sponsors en verenigingen en stichtingen met een betaalde link op de Wergeaster website) uitgenodigd voor deze vergadering.

Agenda:

1.    Opening

2.    Gang van zaken WYW

       a.  website

       b.  wifi

3.    Bestuurssamenstelling

4.    Rondvraag

5.    Sluiting

6.    Vragen


Zoals gebruikelijk is er deze avond ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen over computers en internet in het algemeen (om vragen goed te kunnen beantwoorden is het nuttig om de vragen voor de bijeenkomst door te geven: secretariaat@wergea.com. De avond geldt bovendien als gebruikersavond voor de wifi-abonnees. Ook vragen en opmerkingen betreffende wifi kunnen deze avond aan bod komen.

Opgave: Voor deze avond graag uiterlijk vrijdag 13 maart opgeven via bovenstaand e-mailadres.



Bron: Arjen Agema, Secretaris WYW

 
Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.