20130407Swingcafe

F, F, R & B's Swingcafé presenteert: Wergea Sessies
zondag 7 april zijn we er weer met drie geweldige acts!

 

 

Sayjazz - met Elly May-Efdé en Carin Seegers-Efdé voor de zang en het combo met Hans Sambrink op drums, Wietse Marra op toetsen, Marcello Roosenstein op gitaar en Dennis Hitijahubessy op basgitaar. Een oude liefde van Elly May op de planken: de Jazz. Voor de pauze lekker easy-listening en swing, na de pauze uptempo en stampend. Met als klap op de vuurpijl mogelijk een verrassings optreden van nog twee leden van de muzikale Efdé familie (It's like a family tree?).

Eva Laboys - de verrassing van 2013 wat ons betreft. Eva Lavooij met haar geweldige jazzy stem, haar vriend en dorpsgenoot Redmer Kamsma op gitaar, ook uit Wergea Jurgen Scholtanus op toetsen en trompet en verder nog twee leden van het combo. Werkelijk onvoorstelbaar wat deze jonge mensen presteren, zoek maar eens naar Eva Laboys op Youtube en je hoort het. Vrijdag 5 april zijn ze te gast bij Omrop Fryslân - Noardewyn Live - op radio en TV tussen 13.30 en 16.00, herhaling 's nachts na 24.00 op TV.

De Zessie - en wat is het swingcafé zonder een special act? Deze maal drie meiden en drie jongens die jullie versteld zullen laten staan met een achttal prachtige uitvoeringen van bekende nummers van o.a. Adele, Katie Melua, Racoon en Gotye. Berendina Langhout ,Janneke Uitterdijk en Sietske de Boer zijn de zangeressen, verder Jasper Tijsma op gitaar, Titus Steegstra op bas en Sjouke Helfrich op percussie.

 

Frans, Feike, Rimmy en Berendina.

Datum: 7 april/ Locatie Wergea/ bovenzaal café / Tijd 16.00 uur/ Entree: 8.00 euro

 

 

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.