logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

korenfestival3novneg 3Op zondagmiddag 3 november vindt in de Bidler het eerste Wergeaster korenfestival plaats. Vier koren uit de omgeving zullen acte de présence geven: kinderkoor Sjong!, pop- en musicalkoor Sawat Suver, Vocalgroup Stim en Popkoor Wergea.

Jong, gedreven en enthousiast. Dat is Kinderkoor Sjong! Het Wergearster Kinderkoor o.l.v. Sander zingt een Engels- en Nederlandstalig repertoire met vrolijke liedjes. Er gaat iets bijzonders gebeuren: Sjong! gaat samen met het kinderkoor uit Akkrum een optreden geven. Dat wil je niet missen! (Klik op de poster of op 'lees meer' voor meer informatie.)

 

Pop- en musicalkoor Sawat Suver bestaat uit 20 dames uit de regio Wytgaard/Wirdum/Wergea en staat onder leiding van dirigente Klaske Deinum. Plezier in zingen staat voorop met een breed repertoire uit de pop- en musicalgeschiedenis.

STIM is een vocal group, die in close harmony stijl zingt. De groep, onder leiding van dirigent Titus Steegstra, bestaat uit twaalf ervaren zangers uit Friesland. Zes vrouwen en zes mannen, drie van elke stemsoort; sopraan, alt, tenor en bas. Er wordt a capella gezongen, maar ook met pianobegeleiding. Het repertoire bestaat uit vocale, meerstemmige arrangementen van bekende en minder bekende liedjes uit de schatkamer van de lichte en klassieke muziek.

Popkoor Wergea is gestart in april 2012 en staat o.l.v. Sander Metz en Reinout Weima. In korte tijd is er een flink repertoire opgebouwd met nummers van o.a. Beatles, Prince en Adèle. Inmiddels heeft het bijna 40-koppige koor er al een aantal mooie optredens opzitten op o.a. Lokaal Vocaal en de Stipelrûnte.

Zondag 3 november 2013
De Bidler
14.30u (zaal open: 14.00u)
Vrij entree (melkbus aanwezig)

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.