logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

Basics Gitaar Les Wergea

Altijd al gedacht om eens gitaarles te nemen? Dat komt dan goed uit!
Basics Gitaar Les gaat van start met haar nieuwe cursus. Gitaarles voor beginners. Vanaf de eerste les kun je nu, ook wanneer je niet over muzikale voorkennis beschikt, leren gitaar spelen. Deze cursus is vooral praktijk gericht en dat betekent, spelen dus!
Moeilijk?
Nee hoor. Je oefent muziekstukken uit verschillende stijlen, van Pop tot Blues van Jazz tot Rock. Je leert het stap voor stap. Na een heel schooljaar ben je al in staat om een heel repertoire te spelen.

Hoe werkt het?

De lessen vinden plaats bij mij thuis. Het adres is Leeuwarderweg 41 Wergea. De lessen zijn altijd op afspraak. Je treft elkaar één keer per week, privé of in een groep van gelijkgestemden. Onze lessen staan bekend om zijn huiselijke sfeer, waarbij de leerling zich thuis voelt. Een groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 personen.

Er kan gekozen worden uit 2 soorten les: Privé-les en Groepsles.
Privé-les: Deze les duurt een 35 minuten en wordt een op een gegeven.
Groepsles: Deze lessen duren 50 minuten. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om met zijn tweeën of drieën les te krijgen. Leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor de groepjes. Uiteraard ben ik altijd bereid mee te denken.

Voorafgaand aan het volgen van lessen is er altijd een Introductieles . In deze les bespreek ik samen met de leerlingen wat hun wensen zijn en hoe we de lessen gaan invullen.

De kosten :
De kosten van de lessen hangen af van welk soort les u heeft. hieronder ziet u een overzicht van de kosten per soort les:
Privé-les : 14,50 euro p.p. / per 35 minuten
Groepsles 2 personen : 14,50 euro p.p. / per 50 minuten
Groepsles 3 personen: 12.50 euro p.p. / 50 minuten

De introductie les is gratis en geheel vrijblijvend. Bel of mail voor een afspraak!
Contact Docent: Martin Kramer 06-41603941 of 058- 8437722
Email Martin.kramer@hotmail.nl

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.