logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

Het Hein Hoogeveen buurtenvoetbaltoernooi weer terug op de Wergeaster kalender!

Na een afwezigheid van naar schatting 20 jaar keert het gezelligste voetbaltoernooi van Wergea weer terug. Op zaterdag 24 mei is het buurtenvoetbal onderdeel van een spectaculaire seizoensafsluiting van de VV Warga. Ook is de activiteitencommissie van de VV Warga erin geslaagd om hiervoor de meest geschikte sponsor te vinden, namelijk de kleinzoon van wijlen Hein Hoogeveen: Hein Sinnema van Sinnema Gardens. Met Hein is een contract voor onbepaalde tijd afgesproken. Hein heeft aangegeven om zijn opa te willen blijven eren dus blijft het toernooi als het Hein Hoogeveen buurtenvoetbaltoernooi door het leven gaan!

Zoals eerder genoemd sluit de VV Warga op zaterdag 24 mei het seizoen 2013-2014 af met een gezellige dag op het sportveld met activiteiten voor jong en oud. Nadat de laatste wedstrijden zijn gespeeld kan de jeugd tot en met de C-junioren meedoen aan een voetbalclinic verzorgd door SC Cambuur.

Deze clinic en het kinderprogramma wordt mogelijk gemaakt door de Firma Meinderts en Hoekstra Makelaardij. Dit is voor jou de kans om een training te krijgen van echte professionele trainers! Aanvang van deze clinic is 13 uur.

Daarna is het vanaf 15 uur de beurt aan de terugkeer van het Buurtenvoetbaltoernooi. Er wordt gespeeld in 7-tallen, dus op een half veld. Ieder 7-tal heeft minimaal 1 vrouw op het veld staan. Iedere buurt zal van te voren door de leden van de activiteitencommissie worden benaderd met de vraag een team te formeren. Iedereen vanaf 14 jaar mag meedoen, lid of geen lid!

Uiteraard kan het zijn dat jouw buurt niet genoeg mensen maar dat jij toch graag mee wilt doen. Je kunt je ook als eenling opgeven via de mail: acvvwarga@gmail.com.Uiteraard zou Wergea Wergea niet zijn als deze dag niet op een gepaste manier zou worden afgesloten: na afloop is er voor iedereen die dat wil een barbecue en treedt rasentertainer Gerrit Poortinga vanaf circa 19 uur op, bekend van Jokers Wild. Ook zal de finale van de Champions league voor de liefhebber te zien zijn. Graag tot ziens!

De activiteitencommissie van de VV Warga

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.