Reconstructie jeu de boules baan en rondom herdenkingsboom

Graag informeren we u hierbij over de voorgenomen werkzaamheden naast de jeu de boules baan. De beplanting zal worden verwijderd en ingezaaid worden met gras. Daarnaast zullen we het plantvak rondom de herdenkingsboom uitgraven en met witte rozen herplanten. Van 16 t/m 27 februari willen we het plan uitvoeren. De werkzaamheden kunnen voor enige overlast  zorgen.

We zullen er naar streven om de werkzaamheden zo snel en ordelijk mogelijk te laten verlopen. De  voortgang van de werkzaamheden valt en staat met het weer. Mocht het weer tegenzitten (doordat er bijvoorbeeld veel neerslag valt of doordat het gaat vriezen) dan kan er een vertraging optreden in de voortgang van het werk.Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer K. Bakker (voorman rayon 10).

[Bron: stadsontwikkeling en -beheer, wijkzaken team buitendienst]

Bedrijven
    
Tweets

11-09-2019 21:32
Moaie fraachpetearen mei Hendrik, Bert, Janneke en Folkert. En sfearfolle bylden. Iepenloftspul Wergea: It lûd fan… https://t.co/YrGlYosnVh


29-08-2019 22:33
RT @popduo: Van de straat... Zaterdag 24/8 16.30u-20.30u #Bitgum, Kaatsveld Zondag 25/8 15.00u-19.00u #Balk, Badmeester Keimpe Maandag 26/8…


04-08-2019 21:19
Wandelroute langs ateliers en galeries in Wergea https://t.co/7vJekhpgAx


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.