Wij willen graag de website interactiever maken door vaker de mening van bezoekers te gaan peilen. Rechts op de site vindt u een steeds wisselende enquête vraag die beantwoordt kan worden. Desgewenst kunt u ook een reactie plaatsen (klik hiervoor op het tekst-icoontje tussen de twee stippellijnen hieronder).

Om bezoekers in de beginfase over de streep te trekken om mee te doen, verloten we deze keer onder alle inzenders (tot 30 december) die ook hun e-mail adres invullen een zuivelmand ter waarde van 50 euro.

Het resultaat van het stemmen staat anoniem op de site. Het eventueel ingevulde e-mail adres wordt alleen gebruikt bij de verloting van de zuivelmand, het adres verschijnt niet op de site. De e-mail gegevens worden na 30 december vernietigd. Een vertegenwoordiging van het bestuur van WYW trekt op 31 december een winnaar uit de stemmers die een e-mail adres hebben ingevuld (ongeacht hoe men gestemd heeft). Bestuursleden van WYW kunnen niet meedoen aan de verloting.

Bedrijven
    
Tweets

16-07-2019 20:20
RT @popduo: #fakânsje! #vakantie! #Frysk https://t.co/B9zpTUmYIr


16-07-2019 20:20
RT @teatsen: Beste teatsvrienden. De opgave voor het Wraldkampioenskip is per omgaande open. Schrijf je nu in via onze vernieuwde website:…


08-07-2019 15:58
RT @popduo: Mooi middagje in Pekela ?? https://t.co/xPTyvvq3Kk


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.