logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

20190214 fietspad leechlan 2e faseEen update van de Gemeente Leeuwarden:

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte stellen van de stand van zaken rond het realiseren van het fietspad Greate Kritewei – Warten.

Grondaankoop

De gesprekken met de grondeigenaren zijn, op enkelen na, allemaal afgerond en we zijn bezig met het afwikkelen van de overeenkomsten. Dit proces willen we, zoals eerder vermeld, zorgvuldig doorlopen. Het uitgangspunt blijft om tot afspraken te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Op de achtergrond is voor zover mogelijk de voorbereiding doorgegaan, zijn er zaken in gang gezet of in planning opgenomen. Er zijn inmiddels een aantal vergunningen aangevraagd, waaronder een kapvergunning. Meteen nadat alle afspraken over de grondverwerving zijn afgerond kunnen we starten met de voorbereidende werkzaamheden en gaan we het werk aanbesteden.

Fietsbrug

De fietsbrug is ontworpen door bureau Lievense adviseurs ingenieurs. Op de afbeelding is te zien dat een van hout gemaakt fietspad naast de bestaande brug wordt geplaatst.

Vragen?

Als u naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met projectleider Arjan Kammeraat. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 058 of via mail gemeente@leeuwarden.nl o.v.v. fietspad Leechlân.

fietsbrug leechlan

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.