20190214 fietspad leechlan 2e faseEen update van de Gemeente Leeuwarden:

Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte stellen van de stand van zaken rond het realiseren van het fietspad Greate Kritewei – Warten.

Grondaankoop

De gesprekken met de grondeigenaren zijn, op enkelen na, allemaal afgerond en we zijn bezig met het afwikkelen van de overeenkomsten. Dit proces willen we, zoals eerder vermeld, zorgvuldig doorlopen. Het uitgangspunt blijft om tot afspraken te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Op de achtergrond is voor zover mogelijk de voorbereiding doorgegaan, zijn er zaken in gang gezet of in planning opgenomen. Er zijn inmiddels een aantal vergunningen aangevraagd, waaronder een kapvergunning. Meteen nadat alle afspraken over de grondverwerving zijn afgerond kunnen we starten met de voorbereidende werkzaamheden en gaan we het werk aanbesteden.

Fietsbrug

De fietsbrug is ontworpen door bureau Lievense adviseurs ingenieurs. Op de afbeelding is te zien dat een van hout gemaakt fietspad naast de bestaande brug wordt geplaatst.

Vragen?

Als u naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met projectleider Arjan Kammeraat. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 058 of via mail gemeente@leeuwarden.nl o.v.v. fietspad Leechlân.

fietsbrug leechlan

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.