glasvezel 1Delta Fiber Netwerk stuurde ons onderstaand persbericht door. We delen dit bericht omdat het aanleggen van glasvezel pas door gaat als er minimaal 20% van de inwoners per kern zich aangemeld hebben. En dat gaat pas lukken als het bekend is bij veel/alle inwoners van Wergea en omstreken.

Wij, de web-redactie van wergea.com, zijn dus niet verbonden aan deze organisatie, maar we willen het bericht natuurlijk wel delen. Of je ook gaat overstappen, dat moet je zelf beslissen. Het enige advies wat wij willen geven is dat je voordat je zo'n stap neemt (net als dat je overstapt van Ziggo naar KPN of andersom) je waarschijnlijk eerst bij andere mensen gaat informeren hoe de dienst bevalt. Of je tegen veel problemen aan gaat lopen, of juist niet. Daarnaast kun je natuurlijk Trustpilot raadplegen, de meningen zijn daar zo te zien nogal verdeeld: link.


DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne voor de dorpen in het zuiden van gemeente Leeuwarden. Dit geldt voor de dorpen Grou, Baard, Bears, Easterlittens, Hilaard, Húns, Idaerd, Jellum, Jirnsum, Jorwert, Mantgum, Reduzum, Warten, Weidum, Wergea, Wirdum, Wytgaard. Als 20% van de inwoners per kern ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 27 april 2022 een abonnement af te sluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders, Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl, komt er daar glasvezel. Aanmelden kan via: gavoorglasvezel.nl.

Klik hieronder op "Lees meer" om het volledige artikel te lezen.

 

 

DELTA Fiber Netwerk heeft als missie: snel internet voor iedereen in Nederland. In de gemeente Leeuwarden is Leeuwarden stad en ook het buitengebied al aangesloten op een glasvezelnetwerk. Nu krijgen de inwoners van Grou, Baard, Bears, Easterlittens, Hilaard, Húns, Idaerd, Jellum, Jirnsum, Jorwert, Mantgum, Reduzum, Warten, Weidum, Wergea, Wirdum, Wytgaard de mogelijkheid om voor glasvezel te gaan. Dit gedeelte van de gemeente kan zo aan het begin van 2023 aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk. Afgelopen maanden kende DELTA Fiber Netwerk succesvolle campagnes voor de kernen in de gemeenten Opsterland, De Fryske Marren en Súdwest-Fryslãn.. Daar is de aanleg inmiddels grotendeels afgerond.

Betrouwbaar netwerk met zeer hoge capaciteit.
Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en supersnelle internetverbinding is. Ook zorg op afstand maakt langer thuiswonen mogelijk en steeds meer ‘slimme’ apparaten zijn in een huis te vinden. Het internet houdt ons letterlijk en figuurlijk verbonden met elkaar. Glasvezel is veel sneller, stabieler en betrouwbaarder dan het huidige internet.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Op 15 februari 2022 start DELTA Fiber Netwerk de glasvezelcampagne. Alle inwoners van de zeventien dorpen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting kunnen zich vanaf dan aanmelden en worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Inwoners die op de hoogte willen blijven van de voortgang van de campagne en meer willen weten over glasvezel kunnen zich op de website gavoorglasvezel.nl inschrijven op de nieuwsbrief.

Online Informatieavonden
Meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel zullen in circa 45 minuten gedeeld worden op een online informatieavond op woensdag 2 maart om 19:30. Tijdens de online informatieavond geven we ook antwoord op de veelgestelde vragen en is er de mogelijk om live vragen te stellen via de chat. Aanmelden kan via gavoorglasvezel.nl.

Glasvezel Informatiepunt in Grou
Vanaf woensdag 23 februari is het Glasvezel Informatiepunt geopend in Grou. Onze glasvezeladviseur staat er klaar voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Je kunt binnenlopen van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Je vindt het Glasvezel Informatiepunt in Grou aan het Halbertsma’s Plein 2.

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Door heel Nederland zijn nu al meer dan 950.000 adressen aangesloten op het netwerk van DELTA Fiber er komen maandelijks zo’n 20.000 nieuwe aansluitingen bij. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025.
DELTA Fiber is eigendom van de Zweedse investeringsmaatschappij EQT. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber werken ruim duizend medewerkers.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in gemeente Leeuwarden op gavoorglasvezel.nl.

glasvezel 2

De foto's zijn aangeleverd door Delta en rechtenvrij te gebruiken op wergea.com.

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.