gemeentelwdVia Perspektyf kregen we onderstaand bericht doorgestuurd van de Gemeente Leeuwarden:

Tijdens de netwerkbijeenkomst in Wergea van 7 september jl. is de vraag gesteld of wij met een reactie kunnen komen over de voortgang van de doorgaande route en het voorstel over Wopkeshoek/Rode Plein: link.
 
Voortgang doorgaande route:
Er is een opdracht uitgezet bij onze afdeling Civiele Techniek voor een projectleider. We zijn op dit moment nog in afwachting van een beschikbare projectleider.
Deze persoon zal het project van engineering en voorbereiding oppakken, en als het goed is ook de uitvoering van het project begeleiden.
We hebben op dit moment een schaarste aan projectleiders die dit project kunnen begeleiden. We hopen zo snel mogelijk met een naam te kunnen komen.
 
Wopkeshoek:
We willen nu geen uitspraak doen over Wopkeshoek omdat we eigenlijk vinden dat Wopkeshoek moet worden bekeken in het grotere plaatje van de doorgaande weg. Maar ook wat voor functie dit gebied heeft in het geheel, ook voor de langere termijn.
Wij willen (moeten) ook in het licht van actuele opgaven zoals klimaatadaptie, biodiversiteit, nieuwe mobiliteit, etc. gezamenlijk naar dit gebied kijken.
Wat ons betreft gebruiken we de tekening als input in het proces van Wergea wat we met zijn allen zijn ingestoken.

Met vriendelijke groet,
Peter Post, Adviseur Mobiliteit en Ruimte
Sector Inrichting en Beheer Buitenruimte
Gemeente Leeuwarden

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.