gemeentelwdN.a.v. een vraag over laadpalen:
In Wergea zijn al openbare laadpalen aanwezig. Indien het huidige gebruik van deze laadpalen hoog is, is de exploitatie van een extra paal mogelijk en kunnen we in overleg met TotalEnergies, de partij in de gemeente Leeuwarden die openbare laadpalen plaatst, een extra landpaal laten plaatsen. Of dit op de gevraagde locaties mogelijk is dient dan nog nader beoordeeld te worden (o.a. met oog op netcapaciteit). Dit huidige gebruik zullen we nagaan.

Overigens kunnen bewoners of werknemers zonder parkeermogelijkheden ook zelf direct een aanvraag voor een openbare laadpaal doen via www.laadpaalnodig.nl Eén van de voorwaarden is dan wel dat er in de nabijheid van de aanvrager (250m) nog geen openbare laadpaal aanwezig is. Wat betreft het huidige gebruik van de palen die al aanwezig zijn; Voor de laadpaal in Wergea zullen wij moeten afwachten wat het verbruik is van de palen aan de Fricoweg en De Marren, omdat deze er pas sinds kort staan.


Melding maken:
Ziet u een kapotte lantaarnpaal, heeft u hinder van losliggende stoeptegels of ziet u loshangende takken in een boom? Voor dit soort zaken kunt u een melding doen bij de gemeente. Vanaf 12 juni gebruiken we hiervoor een ander systeem. Meldingen komen zo sneller bij de behandelaar terecht. De ‘MijnGemeente’ app kan niet meer gebruikt worden. Hoe u vanaf nu digitaal meldingen kunt maken vindt u op www.leeuwarden.nl/signalen.

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.