Wandel mee in de Nacht van de Nacht

P E R S B E R I C H T


Aan : vertegenwoordigers van de pers
Betreft : Nacht van de Nacht
Datum : 15 oktober 2009


Wandel mee in de Nacht van de Nacht

Op zaterdag 24 oktober aanstaande is de 5e ‘Nacht van de Nacht’ in Nederland, een initiatief van de Stichting Natuur en Milieu en de provinciale Milieufederaties. Tijdens deze nacht is het de bedoeling dat een ieder kan genieten van duisternis.

Loop mee en ervaar de duisternis...
De gemeente Boarnsterhim steunt dit initiatief en organiseert een gezamenlijke wandeling op zater-dagavond 24 oktober 2009 Jirnsum – Friens – Jirnsum (ong. 5 km.) , over het schelpenpad langs de Kromme Grou en via de Beslingadyk. In It Lokaeltsje in Friens is er een tussenstop met een kop war-me chocolademelk. Bovendien is het kerkje open voor bezichtiging. Daarna gaat de wandeling terug richting Jirnsum.

Start is om 19.30 uur; verzamelplaats is bij het gemaal 'Op 'e Syl'.
Eventueel parkeren is het meest praktisch bij het parkeerterrein tegenover de zendmast van Jirnsum.

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan de wandeling in de Nacht van de Nacht.
Wilt u, vanwege de organisatie, vóór woensdag 21 oktober aanstaande doorgeven of u meewandelt? Graag via e-mail naar gemeente@boarnsterhim.nl o.v.v. uw naam, woonplaats en aantal personen (volwassenen/kinderen).
Bellen mag ook: (0566) 629 393

De Nederlandse nacht wordt ieder jaar 3 tot 6% lichter. Vandaar de oproep aan bedrijven om de re-clame- en sierverlichting zoveel mogelijk te doven op deze zaterdag!

 

 


Bron: bureau communicatie van de gemeente Boarnsterhim, mevr. R. Stornebrink

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.