logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

In navolging van de mail van 23 juli jl. informeer ik u graag over de stand van zaken rondom de aanpassing aan de kruising Grut Palma in Wergea.
 
De opdracht aan aannemer KWS is voor de bouwvak uitgegaan. De eerste bouwvergadering heeft afgelopen dinsdag plaatsgevonden. De aannemer begint vrijdag 28 augustus met het aanbrengen van de eerste verkeersmaatregelen.

Maandag 31 augustus zullen de tijdelijke verkeerslichten in gebruik genomen worden.

De werkzaamheden aan de kruising starten dan ook daadwerkelijk en zullen tot zaterdag 10 september doorlopen. Er is dan sprake van verkeershinder.

KWS slaagt er in om de gehele stremming van de weg te beperken tot 1 dag, namelijk op dinsdag 7 september. De aannemer plaatst zo snel mogelijk de vooraankondigingsborden voor de hinder en de stremming, waarschijnlijk morgen nog. Tijdens de stremming zal er een omleidingsroute zijn aangegeven.
 
U kunt deze informatie desgewenst via uw analoge en digitale kanalen kenbaar te maken binnen Wergea, Warten, Eaugum / Idaard en omgeving.
 

Bericht van de provincie Fryslan

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.