logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

De gemeente Boarnsterhim heeft besloten om de overgebleven goederen van de afdeling ‘gevonden voorwerpen’ dit jaar te schenken aan de Kringloopwinkel in Grou. Kringloop Grou geeft een goed voorbeeld van duurzaam ondernemen. Dat doen zij door meer producten in omloop te houden. Her-gebruik van goederen en materialen is immers het minst milieubelastend.

Alvorens de gemeente de goederen schenkt aan de kringloopwinkel, heeft de eigenaar uiteraard ruimschoots de tijd en mogelijkheid gehad het verloren/gevonden voorwerp terug te krijgen.

Alle goederen tot een waarde van € 450,= worden door de gemeente drie maanden bewaard; goede-ren die meer waard zijn één jaar. Worden goederen door de vinder bewaard, hetgeen ook tot de mo-gelijkheden behoort, dan is deze te allen tijde pas eigenaar na één jaar.

Een omschrijving van de goederen is te vinden in de periodieke uitgave van het gemeenteblad ‘Op ‘e Hichte’ en op de gemeentewebsite (www.boarnsterhim.nl). Na de bewaarperiode wordt de vinder in de gelegenheid gesteld eigenaar te worden. Alle goederen die daarna overblijven mag Kringloop Grou opknappen en/of verkopen om ze daarmee een tweede kans geven.

De kringloopwinkel in Grou verzamelt en verkoopt tweedehands goederen. Indien nodig worden de goederen opgeknapt of gerestyled. Kringloop Grou maakt deel uit van Talant.


Voor meer informatie:
Gemeente Boarnsterhim, bureau communicatie of mevrouw Anja Hiemstra, tel.: (0566) 629 214/629 353, of
Amarins Meijers, communicatieadviseur bij Talant, tel. (0513) 643 728, e-mail a.meijers@talant.nl.

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.