Trije hikkenOp vrijdag 24 januari 2020 opent wethouder Van Gelder van de gemeente Leeuwarden om 14:00 uur het project Sinnestroom Trije Hikken van de Coöperatie Duurzaam Wergea. Vanaf die datum zal de coöperatie overgaan tot het leveren van 100% schone energie aan het stroomnet.

Feestelijke opening
De feestelijke opening vindt plaats bij Maatschap Schuurmans aan de Trije Hikken 1. Zij zijn degene die een dak ter beschikking hebben gesteld aan de coöperatie. Voorzitter Marc Bekhof: “We zijn erg blij dat Schuurmans ons een dak ter beschikking wilde stellen. Hierdoor hebben we nu succesvol ons eerste project kunnen oppakken. Dat laatste was trouwens niet gelukt zonder de grote steun uit de omgeving om financieel bij te dragen. Hierdoor konden we de investering doen om de 330 panelen aan te schaffen en te laten plaatsen.”

Voorafgaand aan de officiële opening verzorgd GroenLeven een leerzaam programma voor groep 5 en 6 van basisschool de Twamêster over het opwekken van energie met zonnepanelen.

Programma
Het programma is als volgt. [klik op 'lees meer']

Lees meer: Uitnodiging opening project Sinnestroom Trije Hikken

Bedrijven
    
Tweets

03-04-2020 10:05
RT @popduo: https://t.co/OE49BA3RO5


03-04-2020 10:05
RT @vvWarga: Ideetje???


27-03-2020 22:33
Nu op https://t.co/pJPH2V1NiL een speciale corona nieuwspagina! Initiatieven van ondernemers en particulieren kunne… https://t.co/9yTqQkvf8E


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.