Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

Te Huur 1aUpdate

De boxen zijn allemaal verhuurd!

Per 1 maart worden er zes garageboxen geplaatst achter de fabriek die te huur aan worden geboden. Er zijn inmiddels twee boxen verhuurd. Ik wil ze eerst aanbieden aan bewoners van Wergea. Het betreft boxen: 6 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog. Er is stroom en verlichting aanwezig.

John Verweij (06 - 22 86 27 39)

zonnepanelenSamen opwekken, samen profiteren
Wij willen als Coöperatie Duurzaam Wergea een nieuw zonneproject realiseren op basis van de zogenaamde Postcoderoos-regeling. Het idee daarachter is om als deelnemer je eigen zonne-energie op te wekken, zonder dat de panelen op je eigen dak hoeven te liggen. We hebben van Rienk Stelwagen de mogelijkheid aangeboden gekregen om het dak van zijn koeienstal hiervoor te gebruiken.
 
Wat is een Postcoderoos regeling?
De Postcoderoos Regeling biedt 15 jaar lang gegarandeerd vrijstelling van energiebelasting over de zonne-energie die de deelnemers in het project gezamenlijk opwekken. Dit betekent dat zonnepanelen niet langer op het eigen huis of bedrijfspand hoeven te liggen, maar ook elders geïnstalleerd kunnen worden.
 
Hoe werkt het?
Voor (toekomstige) leden van de coöperatie is het mogelijk om als deelnemer te investeren in zonnepanelen bij Rienk Stelwagen op het dak. Voor mensen die, om wat voor reden dan ook, geen of weinig zonnepanelen op hun eigen dak kunnen of willen plaatsen, is dit een zeer interessante regeling. Voorwaarde is wel dat je als deelnemer moet wonen binnen het werkgebied van de coöperatie (Wergea, Warstiens, Domwier en Eagum).
De investering die je als deelnemer doet, geeft jaarlijks recht op de opbrengst van een deel van het zonnedak. Deze opbrengst wordt naar rato berekend en daarvoor ontvang je jaarlijks een teruggave van de energiebelasting over de energie die je thuis gebruikt.

Lees meer: Duurzaam Wergea, onderzoek haalbaarheid postcoderoos-regeling

Bedrijven
    
Tweets

20-12-2020 19:45
RT @popduo: Noch in pear dagen om te stimmen foar de #Frysketop100. Stim op Weima & van der Werf... #Do #tKomtAltydWolGoed https://t.co/hlj


20-12-2020 19:45
RT @BakkerijdeBoer: Heeft u uw kerst bestelling al doorgegeven? Dit kan t/m dinsdag 22 december 18:00 bij ons in de winkel of telefonisch.…


27-11-2020 08:27
RT @BakkerijdeBoer: Zaterdag 28-11-2020 Heerlijk suikerbroodje voor €2,95 Uiteraard gemaakt met veel liefde en op een ambachtelijke wijze…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.