Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

oan tafel foto van de zaakHet zal de meeste mensen niet ontgaan zijn, in "Bar de Smidse" zit sinds kort een restaurant met de toepasselijke naam "Oan Tafel". Geert-Jan Vaartjes, Hylke Tholen en Aaltsje de Boer hebben hier hun schouders onder gezet. En er is heel wat gebeurd, zo'n beetje de hele boel is eruit gesloopt en vervolgens opnieuw ingericht. Wat een werk.

Dan komt ook nog Corona (niet het biermerk, ik weet niet of dat hier ook verkrijgbaar is?) voorbij en vraag je jezelf af, gaat dit goed komen? Nou, daar lijkt het wel op. Officieel geopend door "onze" Lutz Jacobi en Buma. Regelmatig zien we Wergeaster/Warstienser "youngsters" in nette kleding bij de deur staan.

En vandaan in de "VRIJ" bijlage van De Telegraaf zien we dat Pieter Nijdam, de culinair recensent er ook is komen eten. En dat is niet zomaar een recensie. "een weergaloos mooi gerecht", "de spannendste gang van de avond te pakken", "tilt het grofgesneden vlees naar een hoger niveau", "knap bedacht". Met zo'n recensie moet het zeker goed komen, er is een zeer gebruiksvriendelijke website: https://oantafel.nl en als zelfs onze visboer afgelopen woensdag om 16.00 uur al uitverkocht was door alle toeristen die ons dorp bezoeken, moeten ook de culinaire smulpapen ons kunnen vinden.

Wij wensen het team veel succes, voor de volledigheid hieronder nog het artikel zoals dit vandaag in de Telegraaf stond. Door erop te klikken krijg je de grote versie te zien:

telegraaf oan tafel

Bedrijven
    
Tweets

04-05-2021 13:52
RT @vvWarga: VV Warga feliciteert oud Warga speler Wesley Dijkstra met de opening van Supermarkt Wergea. Het ziet er allemaal keurig uit.…


26-04-2021 20:16
RT @BakkerijdeBoer: Op koningsdag zijn wij open van 08:00 - 16:00. U kunt gebruik maken van online bestellen via onze webshop. ? https://


24-04-2021 21:14
Nu! Weima & vd Werf live stream. Mooie songs, Beatles, Abba, Simon & Garfunkel enz. enz. https://t.co/C5uXW0EiZK


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.