logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

Kerst3 klLudieke kerstactie Proef Lokaal Oan Tafel & Grand Café JAN! in Wergea

Hoe bedank je al je gasten voor hun steun? Hoe laat je zien dat je één enthousiast team bent en blijft? Hoe zorg je voor een beetje positiviteit in deze, vooral voor bepaalde sectoren, donkere dagen? Daar hebben de eigenaren van Grand Café JAN! en Proef Lokaal Oan Tafel iets ludieks op bedacht.

‘Lipdub’ All I want for Christmas
De teams van Proef Lokaal Oan Tafel en Grand Café JAN! in Wergea (op tien minuten afstand van Leeuwarden) maakten een lipdub: een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep mensen een nummer uitbeeldt. In deze video laten ze zien hoe enthousiast en positief zij én hun personeel blijven, ook nu de maatregelen voor horeca gisteren weer verlengd zijn.

“Soms moet je iets leuks doen. Iets waar iedereen, ondanks alles, een glimlach van op z’n gezicht krijgt. Daarom gingen we allemaal met de billen bloot: niet iedereen bleek uit te blinken om z’n stemgeluid. En daar reken in mezelf ook onder,” lacht Hylke Jan Tholen, mede-eigenaar van beide horecabedrijven. “Het mooie is dat de video positiviteit en vooral lol en enthousiasme uitstraalt. Dat we één team zijn, zie je meteen!” vult compagnon en topkok Geert Jan Vaartjes aan.

 

Ook een serieuze boodschap
Naast het feit dat deze lipdub 'All I want for Christmas' natuurlijk lachen is, heeft het initiatief wel degelijk een serieuze boodschap in zich. Tholen: “We moeten met z’n allen de maatregelen naleven en, hoe lastig soms ook, we gaan ervoor. Ook willen we met deze video alle mensen bedanken die ons in de afgelopen tijd op wat voor manier dan ook hebben gesteund. In de video zie je een aantal van onze regelmatig terugkerende gasten. We noemen ze vrienden van JAN! en Oan Tafel.”

Creatieve ideeën genoeg!
De maatregelen dwingen de eigenaren creatief te blijven. Daarom bedenken ze allerlei leuke acties en events, uiteraard binnen de regels die op dat moment gelden. Zo kunnen gasten bij Oan Tafel thuis een privédiner met één van de chefs reserveren en tijdens de kerstdagen heeft Oan Tafel een uitgebreide en verrassende lunch in petto. Grand Café JAN! focust zich op lunch, borrel en koffie tot 17.00 uur, met kerst en oud en nieuw gieten ze daar een extra feestelijk sausje overheen. Ook kunnen gasten thuis genieten van take-away maaltijden, kerst-, borrel en maaltijdboxen.

Vaartjes: “We hopen dat men dan ook vooral Ruttes advies opvolgt: bestel tijdens de feestdagen je diner bij jouw favoriete restaurant in de buurt of breng een bezoek tot 17.00 uur. Wij ontvangen onze gasten in ieder geval met open armen en we hopen ze met onze kerstactie nog een stukje extra te hebben geënthousiasmeerd!”

Meer informatie
Meer informatie over beide horecagelegenheden? Of reserveren? Kijk op www.grandcafejan.nl en www.oantafel.nl, Facebook of Instagram.

Klik hier voor link naar YouTube.

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.