Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

affiche weima vd werf3Dubbelconcert Mirjam Timmer (Twarres) en Weima & vd Werf

Op zondag 19 maart geven Mirjam Timmer en gitaarduo Weima en van der Werf een dubbelconcert in het kerkje in Swichum. Aanvang 15.00 uur. Entree is 10 euro.

[klik op 'lees meer' of op de afbeelding voor extra informatie]

MIRJAM TIMMER
In 2000 brak Mirjam, samen met Johan van der Veen op 18-jarige leeftijd landelijk door met Twarres met grote hits als ‘Wêr Bisto’, ‘She couldn’t laugh’ en ‘Children’. Met het album ‘Stream’ stond Twarres een aantal weken op nummer 1 in de albumlijsten van zowel Nederland als België. Ook het tweede album en de theatertoer die volgde waren een groot succes. Eind 2003 besloot het duo te stoppen.

Sinds 2015 vormt Mirjam samen met Kristian Dijkstra het nieuwe Twarres. In maart vorig jaar verscheen de nieuwe single ‘Fûgelfrij’, dat sindsdien niet meer van de playlist van Omrop Fryslân is weg te denken. Mirjam doet deze middag een solo-optreden waar ze bij een aantal liedjes zal worden begeleid door Weima & vd Werf. Ze zal naast haar nummer 1 hit ‘Wêr bisto’ en andere eigen liedjes enkele van haar favoriete Engelstalige covers ten gehore brengen. 

WEIMA & VAN DER WERF
Weima & van der Werf is sinds jaar en dag het popduo van Friesland, al 20 jaar actief, bekend als een veelzijdig en sympathiek gitaarduo dat zorgt voor de juiste sfeer. Gitaar, bas en twee stemmen die perfect bij elkaar passen, met een soort van Top2000 concept en af en toe een eigen lied.

Sinds 2014 speelt het duo ook zelfgeschreven Friestalige liedjes: dat jaar verschijnt de single en clip ‘De Stoarm’, dat veel te horen en te zien is bij de Omrop. Er volgen vele radiohits van het album ‘Yn it Frysk’ dat volgt, als ‘Do’, en ‘Hjoed is fantastysk’. Het duo speelt een greep uit hun Friese repertoire. Anno en Reinout vertellen over hun liedjes, waar uit blijkt dat ze beide heel anders in het leven staan. Als duo Weima & van der Werf slingeren ze een hoop warmte de zaal in en zorgen voor een feel good sfeertje op niveau. En dat mag ook wel na ruim 20 jaar.

Bedrijven
    
Tweets

27-01-2021 19:54
RT @wimdaniels: Vanavond rustige avondklokavond voorspeld vanwege de 3e aflevering van 'Het dorp', NPO1, 21.55 uur, Omroep Max. We zijn o.a…


20-12-2020 19:45
RT @popduo: Noch in pear dagen om te stimmen foar de #Frysketop100. Stim op Weima & van der Werf... #Do #tKomtAltydWolGoed https://t.co/hlj


20-12-2020 19:45
RT @BakkerijdeBoer: Heeft u uw kerst bestelling al doorgegeven? Dit kan t/m dinsdag 22 december 18:00 bij ons in de winkel of telefonisch.…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.