2003 Mystic River 08 Vrijdag 1 maart 20.30 uur
Us Doarpshûs Nieuwe Weg 5 Wergea
Entree € 7.50 (incl. kopje koffie/thee)

Als jongetjes liepen Dave, Jimmy en Sean een vreselijk trauma op toen één van hen ontvoerd en seksueel misbruikt werd. Jaren later, ze zijn inmiddels volwassen en getrouwd, wordt de negentienjarige dochter van Jimmy vermoord. Dave is een van de verdachten, op de avond van het misdrijf kwam hij namelijk in verwarde staat en met bebloede handen thuis. Al snel worden oude wonden opnieuw opengereten. Sterke, sombere whodunit, vooral door de effectieve, sobere regie van Clint Eastwood en het uitstekende spel van Tim Robbins, Sean Penn en Kevin Bacon.

Mystic River is een mooie, gevoelige karakterschets geworden over vriendschap, pijn en menselijke tekortkomingen. Een film waarin de personages ten onder gaan aan hun eigen zwakheden en egoïstische belangen. Verteerd door woede, frustratie en angst zijn mensen in staat om de meest ingrijpende handelingen te onder gaan die hun omgeving onherstelbaar schaden.

Je kunt je laten verrassen, mocht je een kleine indruk willen van deze film, de trailer staat op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=W7NktJhrRYQ

Wil je op de hoogte blijven van ons programma: stuur een mail naar filmkafebagdad@gmail.com

 
 
De fotorechten vallen onder licentie filmhuur en zijn dus rechtenvrij te gebruiken op wergea.com.
Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.