Jazeker, de tijd gaat snel! Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we het 5-jarig jubileum vierden met een druk bezochte special op de zaterdagmiddag en -avond. Het verbindende thema was toen “eten” en naast de 4 films met dit thema was er ook daadwerkelijk volop eten en drinken, een wijnproeverij en afsluitend het toen eerste optreden van de Wergeaster Eagles coverband.

Het thema is ditmaal “roadmovies” en dat biedt natuurlijk veel mooie mogelijkheden. Net als de vorige keer onthullen we de titels pas bij binnenkomst en kan men dan kiezen welke (twee) films men graag wil zien. De locatie is Us Doarpshûs in Wergea, waar we twee filmzalen gaan inrichten. De datum is zaterdag 4 november, binnenkomst vanaf 15:30 en dan inclusief een flink deel van de avond.

Omdat het een feestje is willen we de entree zo laag mogelijk houden. Dit kunnen we deels ook doen met de opbrengsten van de jaarlijkse Sutelaksje Fryske Boek waar wij een deel van de opbrengst voor ontvangen omdat wij het organiseren. En altijd met de hulp van de vele sutelsters (m/v) met een opkomst die iedere keer bij de niet-Wergeasters weer verbazing opwekt.

Naast de films is er bij de entreeprijs ook een maaltijd inbegrepen, verzorgd door Grand Cafe JAN! dus dan weet je wel dat het met de kwaliteit helemaal goed komt. Voor dit alles rekenen we per persoon slechts . . . . . (tromgeroffel) . . . . 10 euro!

As je wilt kun je je nu alvast opgeven, dat kan door een mail te sturen naar: filmkafebagdad@gmail.com met je naam en het aantal personen. Let op: we kunnen slechts een beperkt aantal kaarten uitgeven! We hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar.

Filmkafé Bagdad

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.