Vrijdag 29 september 2023 20.30 uur
Film: Triangle of Sadness
Us Doarpshûs Nieuwe Weg 5 Wergea
Entree € 7.50 (incl. kopje koffie/thee)

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

De film won de Gouden Palm tijdens het Cannes Film Festival 2022 en geeft een geslaagde, kritische en absurdistische blik op het grote geld en de ongelijkheid in de wereld. In Cannes, waar de jachten van de superrijken liggen, werd door het publiek smakelijk gelachen om de film maar stuurt zijn publiek wel met een boodschap naar huis. Eén om over na te denken.

Wil je op de hoogte blijven van ons programma: stuur een mail naar filmkafebagdad@gmail.com

Je kunt je laten verrassen, mocht je een kleine indruk willen van deze film, de trailer staat op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0Y36E1enMC4

De fotorechten vallen onder licentie filmhuur en zijn dus rechtenvrij te gebruiken op wergea.com.

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.