Er hebben inmiddels al aardig wat goede bands in het Wergeaster muziekcafé gespeeld, maar de band van komende zondag is echt next level. Een wereldband, ook al komen ze gewoon uit Fryslân. Zonder de andere muzikanten te kort te doen (Arnout Arkenbout, Roni Jonker en Joost van Soest), geven we hieronder een mini-bio van twee bandleden:

Minke Adema: deze Friese zangeres maakte naam met de rockband MINK. Ze nam twee albums op onder het Red Bullet-label van Willem van Kooten. Ze stond op het podium met Normaal, Jovink en de Voederbietels, Gavin the Graw, de Dijk en (last but not least) Crosby, Stills en Nash. Na een Amerikaans avontuur won ze in 2006 een Arrow Classic Rock Award voor meest getalenteerde aanstormende zangeres.

Rik Meijer: de Friese gitarist Rik Meijer is door de jaren heen vooral actief geweest als sessiemuzikant. Zijn CV leest als een Who's Who van de Nederlandse rock: Herman Brood, Harry Muskee, Rob Hoeke, Bert Heerink (Vandenberg), Jan Akkerman en vele anderen, waaronder Alvin Lee. Vorig jaar verscheen zijn titelloze album (zoek maar op Spotify!) met de hulp van veel bekenden uit de Nederlandse blues-, rock- en popwereld.

Wy sjogge jim fansels wer hiel graach ferskinen!
DH Muzyk|Kafee: Rick Heida, Ruurd Sinnema, Jan Tijsma en Lycke Wijbrandi

Datum/Tijd: 15 oktober / 16:00 - 20:00 (zaal open 15:30)
Entree: altijd gratis
Locatie: Nieuwe Weg 2, Wergea

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.