Kaartverkoop vanaf 1 juli: de legendarische band Solution herleeft in Wergea als theatervoorstelling

Veel mensen zullen zich de Groninger band Solution herinneren, die van 1970 tot 1983 landelijk veel indruk maakte met haar originele en fantastisch uitgevoerde muziek.

In deze theatervoorstelling wordt het verhaal van Solution verteld aan de hand van gesprekken tussen een “oud-roadie” van de band en zijn dochter die langzamerhand geïnteresseerd raakt in de verhalen en de muziek. Het programma zit boordevol Solution nummers uitgevoerd door uitstekende muzikanten.

En als de band Solution je niets zegt? Dan geeft de voorstelling toch een mooi tijdsbeeld van de opkomst en ondergang van een jonge, veelbelovende band in de jaren ’70 – ‘80.

Na de officiële voorstelling volgt er een informeler deel waarin nog meer nummers worden gespeeld en waarin van alles mogelijk is, zoals verrassende gastoptredens!

De uitvoeringen zijn op vrijdag 18 oktober, zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober in De Bidler te Wergea.

De organisatie is in handen van Boppeseal movies Wergea en de kaartverkoop start vanaf maandag 1 juli op  tagongskaart.nl

 

Tijd: vrijdag & zaterdag: 20:30 uur / zondag: 15:00 uur

Datum: 18 t/m 20 oktober 2024

Locatie: De Bidler, Kerkbuurt 2, 9005 PB Wergea

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.