vv warga

De plaatselijke trots VV Warga bestaat in augustus 2022 100 jaar. Uiteraard gaat dit niet ongemerkt voorbij en is er een speciale commissie in het leven geroepen om leuke en toegankelijke activiteiten te organiseren. Vanwege de Corona is bedacht om de activiteiten te organiseren in een periode dat het virus het minste hinder veroorzaakt, vanaf april tot oktober.

Zaterdag 2 april: sportquiz
Op zaterdag 2 april vanaf 20 uur organiseert de commissie de VV Warga sportquiz, plaats van handeling de kantine. Quizmasters Koen en Emiel zullen jullie met prachtige vragen tot het uiterste drijven qua intellectuele sportkennis. De vragen zullen in de meeste gevallen worden ondersteund door beeld en/of geluid. De vragen zullen gaan over alle sporten, dus van Barney tot Hakim Ziyech en alles wat er tussen zit. Opgave in duo's uiterlijk donderdag 31 maart via de app op 06-41245438.

Woensdag 27 april op Koningsdag: Mini-mixtoernooi 

[klik op 'lees meer' voor het hele programma]

Lees meer: VV Warga 1922-2022, jubileumjaar!

bloeizone thumbnailOp 3 tot en met 5 maart strijden de vrouwen in de Bloeizone Fryslân Tour wielerwedstrijd. Een driedaagse internationale wedstrijd voor vrouwen. Met de deelname van o.a. Trek-Segafredo, Jumbo-Visma en LIV Racing doen teams van internationaal topniveau mee. Bloeizone is een afgeleide van "blue zones", plekken op de wereld waar mensen gemiddeld zeer gezond en gelukkig leven en ook een hoge leeftijd bereiken. Werkgroep Bloeizone Wergea, bestaande uit Rinie, Wietske, Margriet en Astrid zijn van mening dat Wergea ook een bloeizone kan zijn.

De wedstrijd wordt dagelijks uitgezonden op Omrop Fryslân, ook Eurosport gaat samenvattingen uitzenden. Op 5 maart zit Wergea 2x in de route, rond 10.50 uur en rond 12.25 uur. De bewoners van de Kerkbuurt en Nieuwe Leeuwarderweg gaan hun vlag uithangen, ook worden er een aantal activiteiten gehouden op het Rode Plein. Kom vooral langs om de wielrenners aan te moedigen!

bloeizone routekaart

Klik op de kaart om deze in groot formaat te bekijken, deze is afkomstig van de website van ons buurdorp Grou: link. Meer informatie over dit evenement is na te lezen op de eigen website bluezonefryslantour.nl en op hannn.eu.

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.