logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

UDI uitvoering 2007 schudt Boarnsterhim wakker voor de breedte- en topsport!! Het aftellen is begonnen!!

UDI uitvoering 2007 schudt Boarnsterhim wakker voor de breedte- en topsport!! Het aftellen is begonnen!!

 

Active Image 

Gymnastiekvereniging UDI vestigt de aandacht op de breedte- en topsport tijdens de UDI uitvoering 2007. Op zaterdag 9 juni om 17.00 uur in de Twine te Grou, barst het grootste Wergeaster sportspektakel los. De hele wereld mag het weten! Zet het alvast in de agenda!  

Met deze uitvoering willen we de gemeente Boarnsterhim, die we uitgenodigd hebben, laten zien, dat je met sport veel kunt bereiken. Daarom is het belangrijk om een goed sportbeleid te hebben. Goede en multifunctionele sportaccommodaties, sportpromotie en  breedte- en topsportondersteuning zullen zorgen voor de ontwikkeling van sport. Verder zal de betrokkenheid van ouders, fans en leden verbeteren. De belangrijke aspecten van sport zullen ontwikkelen zoals: samenwerking, verbondenheid, vriendschap en het omgaan met winnen en verliezen. Wij zijn erg blij met onze sportstichting, die de sporters van Wergea e.o. ondersteuning biedt en wij verwachten dat de gemeente dit ook doet.

 

De opening van de UDI uitvoering 2007 wordt dit jaar geen traditionele opmars maar een vernieuwend openingsspektakel. Meer dan 200 kinderen, vele vrijwilligers, geluids- en lichttechnici en de UDI leiding, zullen met elkaar en tegelijkertijd een 30 minuten durende gym en dans show laten zien. Een feestelijke start, waarin de belangrijke aspecten van sport mede door middel van symbolen uitgebeeld worden. Na deze opening zullen alle gym, turn en springgroepen afzonderlijk hun kunsten vertonen. Daarna zal een grote slotsdans plaatsvinden, waarbij alle UDI leden samenkomen op de middenstip van de Twine in Grou. Zij zijn de sporttoekomst van Boarnsterhim en dansen op “A brand new day”.

 

Dit is Uniek!! Dit mag je niet missen!!

Steun alle sporters van Wergea e.o.  en schud Boarnterhim wakker voor de breedte- en topsport! Kom naar de UDI uitvoering 2007!!

Lees in de volgende Havensbank meer.

 

UDI uitvoering team

          U D I  u i t v o e r i n g  2 0 0 7     Het breedtesport en topsportspektakel: Citius, Altius, Fortius  

Een verhaal over drie sporters Citius, Altius en Fortius, alle drie op zoek naar het goud maar elk op een eigen manier. Helaas proberen duistere figuren een einde te maken aan deze zoektocht en dus ook aan de belangrijke aspecten van sport.

Zal het kwaad overwinnen of de sport?

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.