vv warga

De plaatselijke trots VV Warga bestaat in augustus 2022 100 jaar. Uiteraard gaat dit niet ongemerkt voorbij en is er een speciale commissie in het leven geroepen om leuke en toegankelijke activiteiten te organiseren. Vanwege de Corona is bedacht om de activiteiten te organiseren in een periode dat het virus het minste hinder veroorzaakt, vanaf april tot oktober.

Zaterdag 2 april: sportquiz
Op zaterdag 2 april vanaf 20 uur organiseert de commissie de VV Warga sportquiz, plaats van handeling de kantine. Quizmasters Koen en Emiel zullen jullie met prachtige vragen tot het uiterste drijven qua intellectuele sportkennis. De vragen zullen in de meeste gevallen worden ondersteund door beeld en/of geluid. De vragen zullen gaan over alle sporten, dus van Barney tot Hakim Ziyech en alles wat er tussen zit. Opgave in duo's uiterlijk donderdag 31 maart via de app op 06-41245438.

Woensdag 27 april op Koningsdag: Mini-mixtoernooi 

[klik op 'lees meer' voor het hele programma]


In vroeger tijden was Koninginnedag altijd een hoogtijdag voor de VV Warga want dan werd het mini-mixtoernooi gespeeld. Helaas is dit de laatste jaren niet meer het geval, maar voor het jubileumjaar wordt het weer georganiseerd, op 27 april dus. Dit toernooi is toegankelijk voor alle basisschooljeugd, lid of geen lid. Jullie zullen in de loop van april verder geïnformeerd worden.

 

Zaterdag 11 juni, Oud 1e elftal voetbaltoernooi
Wat is er nu leuker dan alle oud-coryfeeën nog een keertje aan het werk te zien? Zouden zij nog die finesse en sublieme techniek bezitten? Op zaterdag 11 juni is er de gelegenheid om dit te aanschouwen op het oud 1e elftalvoetbaltoernooi. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het uitnodigen van de elftallen uit de regio, maar de commissie kan alvast zeggen dat er weer derby's worden gespeeld waar vroeger altijd reikhalzend naar uit werd gekeken.

Zaterdag 27 augustus, D-Day
In de feestweek van Wergea 600 heeft de voetbalclub ook zijn plek gekregen en wel op zaterdag 27 augustus. Overdag is er van alles te doen: een voetbalclinic voor de jongste jeugd, een boardingvoetbaltoernooi en het hoogtepunt zal worden een wedstrijd tussen de VV Warga en FC de Rebellen. Dit is een elftal met spelers die een ietwat flamboyante levenstijl nastreefden en waar de verplichte mediatrainingen geen vat op had. Denk hierbij aan Andy van der Meijden, John de Wolf, enzovoort. Uiteraard is er muziek en bal na, volgens goed Wergeaster gebruik.  

Zaterdag 1 oktober Sponsoravond
De laatste activiteit in het kader van de 100 jaar VV Warga is sponsoravond op zaterdag 1 oktober. Zonder onze sponsoren zou de VV Warga nooit haar 100 jarige jubileum hebben gehaald dus worden zij op deze avond in de watten gelegd. Er wordt voor deze avond door de commissie gewerkt aan een heus sportforum, waarover de komende tijd meer.

Al met al een mooi en evenwichtig programma.

Bij vragen kun je altijd even contact opnemen met een van de leden van de commissie VV Warga 100 jaar: George Kooistra, Jan Willem en Jelle Sinnema, Emiel de Vlas, Koen Wielinga en Yde van Wieren. 

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.