Voetbalverenigingen leggen de bal op de stip.
Voetbalverenigingen leggen de bal op de stip.
Jirnsum, Akkrum, Oldeboarn, Warga en Grou.
 
Voor de voetbalverenigingen in de gemeente Boarnsterhim is de maat vol. Het achterstallig onderhoud van de velden, het uitblijven van structurele verbeteringen en het niet nakomen van afspraken tot verbetering, is voor de verenigingen onverteerbaar. Zij laten dit weten middels een gezamenlijke brief aan de Raad en het College. Dit alles bij de behandeling van de Beheerplannen in de Raadsvergadering op 23 juni. De gezamenlijke verenigingen spreken namens hun ruim 1300 spelende leden, wat samen met de achterban van ouders en supporters, toch op ruim 4000 inwoners van de gemeente Boarnsterhim komt. Er zijn rapporten van de KNVB en de BV Sport opgemaakt, waaruit blijkt dat renovatie, cq groot onderhoud van de velden de problemen bij lange na niet oplossen. Structurele verbeteringen zoals het aanleggen van kunstgrasvelden in hoofd- en trainingsvelden worden in de huidige Beheerplannen niet overgenomen. Wordt volkssport nr 1: Het Voetbal, nu het kind van de rekening bij de aanstaande drastische bezuinigingsmaatregelen? Middels deze gezamenlijke brief willen de voetbalverenigingen de Raad en het College, nogmaals wijzen op hun verantwoordelijkheid, ook jegens de vele vrijwilligers, die al jarenlang het bijna onmogelijke aan de velden en accommodaties verrichten. In moeilijke tijden moeten keuzes gemaakt worden, daar hebben de verenigingen begrip voor, maar om na jarenlange achterstand de zaak nog verder te laten versloffen, daar geven de voetbalverenigingen duidelijk de RODE KAART voor!
Bedrijven
    
Tweets

04-08-2019 21:19
Wandelroute langs ateliers en galeries in Wergea https://t.co/7vJekhpgAx


02-08-2019 21:46
Domineeskunst is trots van rk Sint-Martinuskerk in Wergea https://t.co/xB1gA6Au08


02-08-2019 21:45
RT @frieschdagblad: Eerst vroegen inwoners van Wergea aan Jan Wester wat die hoop groenafval daar deed. Maar nu de bult in bloei staat, hee…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.