logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

logo popkoor wergea

Dinsdagavond 5 april jl. was het exact tien jaar geleden dat de eerste repetitie van Popkoor Wergea was. Daar moest natuurlijk even op geproost worden! Aldus geschiedde met de huidige leden van het koor.

Na een kleine twee jaar waarin nauwelijks gezongen kon worden, kon het koor eind januari dit jaar weer écht los. Nog niet meteen voltallig, maar gelukkkig nog wel altijd even enthousiast.

In de loop der jaren komen, gaan en blijven er mensen bij het koor en blijft het aantal altijd nog wel zo rond de 25, 30 leden. Tóch kunnen we ook zeker wel wat nieuwe leden gebruiken.

Mocht je nog nooit van ons gehoord hebben? Popkoor Wergea is een gemengd koor dat popsongs meest 5-stemmig zingt. Denk aan oldies van Crosby, Stills Nash & Young, Beatles en Stones, afgewisseld met moderne nummers van Rag ’n Bone Man en Sheppard maar ook nederpop van De Dijk, Bløf en Boudewijn de Groot. Er wordt iedere dinsdagavond van 8 tot half à kwart voor 10 gerepeteerd in Us Doarpshûs en af en toe treden we op.

Wees welkom om ’s te komen kijken (en zingen) of het wat voor je is. Denk niet, ‘ik kan niet zingen’, want iedereen kán zingen, alleen de een wat beter dan de ander. Maar sámen zingen is echt te gek en bovendien gezond… en goed als je nog naweeën hebt als je corona hebt gehad ;)

De drempel is laag en voorzingen hoeft niet.

Mocht je ’s willen proberen, geef het dan even per app/telefoon of mail door.
Graag tot ziens op dinsdagavond in Us Doarpshûs!

Reinout Weima, dirigent Popkoor Wergea
06 18237880
reinoutweima@hotmail.com
facebook.com/popkoorwergea

doarpswurk de veilige verenigingAls vereniging streef je ernaar een omgeving te creëren, waarin iedere deelnemer en elke vrijwilliger zich veilig en prettig voelt. Helaas is er de laatste tijd regelmatig te zien en te lezen dat dit niet vanzelfsprekend is: grensoverschrijdend gedrag is een veelbesproken onderwerp. Ook binnen jouw vereniging…?

Beste bestuurder, In het webinar ‘De veilige vereniging’ behandelen we dit misschien gevoelige, maar zeker belangrijke onderwerp. Hoe kun je grensoverschrijdend gedrag binnen je vereniging herkennen en hoe kun je het voorkomen? Wat voor stappen kun je zetten in de preventie en waar kun je terecht als er binnen jouw vereniging iets is voorgevallen?

Dit webinar is onderdeel van de campagne ‘Leve de Vereniging’ en vindt plaats op maandag 25 april. Naast een algemene presentatie over het herkennen en de preventie van grensoverschrijdend gedrag en de stappen die jouw vereniging kan zetten, laten we een vereniging aan het woord. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen en het delen van jullie eigen kennis en ervaringen.

PROGRAMMA
19:30 – Welkom
19:40 – Presentatie over Sociale Veiligheid & Preventie
20:00 – Voorbeeldvereniging aan het woord
20:15 – Gelegenheid voor vragen
20:45 – Afsluiting Een interessant programma dat je online, vanuit huis kan volgen.

AANMELDEN
Meld je nu per persoon aan via onderstaande button! Na de aanmelding ontvang je op maandagmorgen 25 april een mail met de Zoom-link voor de bijeenkomst. Aanmelden kan t/m zondag 24 april.

Meld je hier aan voor 'De veilige Vereniging' op maandag 25 april.

Graag tot ziens! De organisatie van de campagne 'Leve de Vereniging!'.

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.