scrabble coronaHet zijn vreemde tijden. Afstand van elkaar houden, om de haverklap je handen wassen, in je elleboog niezen. Thuis werken, of misschien thuis zitten, omdat je nu niet kunt werken. En dan maar een potje scrabbelen...

Ook de Wergeaster (ondernemers) worden door de Corona getroffen. Veel berichten worden via de eigen Facebookpagina's gedeeld, maar niet iedereen zit op Facebook of volgt niet alle bedrijven op Facebook.

We proberen daarom deze berichten ook via onze website en onze Facebookpagina te delen zodat we allemaal op de hoogte blijven!

Ben je een Wergeaster ondernemer en wil je ook graag jouw bericht (wat op je website staat of op je Facebookpagina gedeeld is) én betrekking heeft op Corona (dus niet de reclamefolder), mail het dan naar info@wergea.com, zodat we het in behandeling kunnen nemen.

Je kunt het overzicht vinden op www.wergea.com onder het menu-item Home, Corona-nieuws of via deze rechtstreekse link.

Ook zijn er een aantal initiatieven gestart om spullen in te zamelen voor het MCL (vuurwerkbrillen, via Bea Veenstra: link) en Paula Wobbes heeft op de Kleine Buren 1 een doos staan voor jasschorten, mondkapjes, vuurwerkbrillen. Dagelijks tot 20.00 uur, zaterdag 28 maart voor het laatst: link.

De Werkgroep Wonen en de Werkgroep Mienskip hebben samen met Dorpsbelang Warten een zienswijze ingediend op het 'Ontwerp Programma van Eisen Busvervoer Fryslân'.

Geduputeerde Staten van onze provincie heeft een plan uitgewerkt voor de aanbesteding van het openbaar vervoer (OV) voor de periode 2022 - 2032. De Proviciale Staten moeten daarechter nog wel en klap opgeven. Tot 17 maart was er de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen op het ontwerpplan.

De huidige bereikbaarheid met het openbaarvervoer voor de dorpen Warten en Wergea wordt als zeer matig ervaren en dat wordt met het nu voorliggende plan niet beter.

In samenspraak met het Dorpsbelang Warten is er namens de Werkgroep Wonen en de Werkgroep Mienskip een zienswijze bij de Provincie ingediend.

Dorpsbelang Warten dient apart een vergelijkbare zienswijze in.

Hieronder treft u de tekst aan van de ingediende zienswijze.

 

Lees meer: Openbaar vervoer 2022 -2032

Bedrijven
    
Tweets

05-04-2020 21:52
RT @popduo: Anno vertelt vanmiddag om 15.10u wat over ons nieuwe product in Coronatijd bij @OmropFryslan.


03-04-2020 10:05
RT @popduo: https://t.co/OE49BA3RO5


03-04-2020 10:05
RT @vvWarga: Ideetje???


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.