teye de boer oranjekoekIn 2017 heeft de NDC Mediagroep voor het eerst de verkiezing voor de "lekkerste oranjekoek van Friesland" gehouden. Tot onze grote verbazing werd de overheerlijke oranjekoek van Bakkerij De Boer niet nummer één...

Ook dit jaar kun je stemmen voor de lekkerste oranjekoek van Friesland op https://www.lc.nl/oranjekoek. Dat kan van 16 juli t/m 31 augustus. 

Help je mee om Teye en zijn team een steuntje in de rug te geven? Ga dan naar deze pagina en zoek op Wergea. Daar kun je vervolgens je stem uitbrengen. Dat de vakjury schijnbaar een ander idee heeft bij oranjekoek (???), het zij zo. Maar we kunnen in ieder geval met zijn allen zorgen dat duidelijk wordt dat wij, de échte Friezen, alleen voor oranjekoek uit Wergea warm lopen!

 

Bou starterswenten Wergea mei trochgean fan de Ried fan Steat

Der meie seis startershuzen boud wurde oan de Kerkbuurt yn Wergea. Omwenners fine dat de huzen heger wurde as dat de regels tastean en binne ek benaud foar ferkearsoerlêst en parkearproblemen. De Ried fan Steat is dat net mei har iens.

 

De huzen meie mei acht en in heale meter dan wol 41 sintimeter te heech wêze, mar de steatsried fynt dat gjin probleem. De omwenners soene dêr gjin lêst fan hawwe. Ek mei de ferkearsoerlêst en parkearproblemen falt it neffens de ried wol ta.

08 aug 2018 - 13:48      Overgenomen van thusside Omrop Fryslân

Bedrijven
    
Tweets

13-08-2018 19:51
RT @popduo: Einde zomerreces én het is weer #maandag: Vanavond gaan we weer los! #Live in #Lemmer!#WeimavdWerf #Popduo #RockAndRoll https:/


20-07-2018 15:35
RT @vvWarga: De voetbalwedstrijd op Merkezaterdag gaat niet door. Door de droogte heeft de BV Sport hiervoor geen toestemming gegeven.


17-07-2018 22:13
RT @BakkerijdeBoer: De Leeuwarder Courant organiseerd dit jaar weer de lekkerste oranjekoek verkiezing, en wij doen uiteraard weer mee. De…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube