spukefeartsjrijitteHet is een aantal jaren rustig geweest met bouwen op het Grut Palma gebied, maar dat is voorbij. Er worden 12 woningen aan de Spûkefeartstrjitte te Wergea bijgebouwd. Vandaag (15 februari) was het een mooie lentedag en heeft Wilfred Manning met zijn drone mooie beelden gemaakt, van de fundamenten van de nieuwe woningen, maar ook van het omringende gebied.

De beelden zijn op Youtube te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=6meGcafE9nk

fotoduofietsloterij huntingtonNoorderbreedte heeft in Grou voor heel Noord-Nederland een polikliniek voor mensen met de ziekte van Huntington. De ziekte van Huntington is een vreselijke, mensonterende en erfelijke ziekte, welke qua symptomen een combinatie lijkt van Alzheimer, Parkinson en ALS (link wikipedia).

In de poli wordt voor de mensen met de ziekte van Huntington veel georganiseerd, maar geld voor een dagje uit is er niet. De mensen met de ziekte van Huntington willen graag samen een keer naar het Dolfinarium in Harderwijk. Dit kost vele honderden euro’s, door de zeer intensieve professionele begeleiding van de patiënten. Dit geld is er niet.

Als duofietser (zie de foto) voor de polikliniek ben ik daarom, samen met mijn vrouw Lieke, een lotenactie gestart, om te voldoen aan de wens van de mensen met de ziekte van Huntington.

Lotenactie.

Vanaf eind februari tot 10 april zijn in Wergea loten te koop voor € 1 bij Kapsalon Francien. En met deze loten maakt men kans op prijzen uit de winkels in Wergea. Er is ook een hoofdprijs: een knipkaart van ruim € 100,00 bij Kapsalon Francien!

Ook Lutz Jacobi in spinning-actie voor Huntington.

De trekking is op woensdag 10 april 2019, tijdens onze (Harry en Lieke) laatste spinningles bij FitConcept in Grou. Lutz Jacobi komt niet alleen meespinnen, maar zij zal ook de trekking van de loterij doen!! Dus koop een lot voor mensen met de ziekte van Huntington in Friesma State in Grou of bij kapsalon Francien in Wergea.

Harry Vogels & Lieke van Amstel

Telefoonnummer 06 – 22933375

Op de foto bij dit artikel staan initiatiefnemer Harry Vogels en Pieter IJssels (54) uit Joure die de ziekte van Huntington heeft.

Bedrijven
    
Tweets

15-02-2019 21:19
RT @popduo: Ook de #ukulele is te horen op ons nieuwe album! Ek de ukelele is te hearren om ús nije album! #ynitfrysk 2 #Frysk https://t.co


10-02-2019 09:47
RT @vvWarga: Supersnein in Wergea. Drie thuiswedstrijden op rij. De opstelling van Warga2 is ondertussen bekend. Voorbeschouwing https:/


07-02-2019 16:58
RT @BakkerijdeBoer: Ze zijn er weer ? Karamel-Stroopwafel Cake ? https://t.co/lyvXHNDUqy


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube