logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

Spinn2Run
Op zondag 26 april 2015
In Sportstad Heerenveen

Op 4 juni 2015 gaan we, met een heel team en een goede vriend die aan het herstellen is van kanker, l’Alpe d’Huez al hardlopend bedwingen. Om als team zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF organiseren wij de Spinn2Run ervaring. Spinn2Run start met een Spinning Ervaring waarbij iedereen in de ambiance van l’ Alpe d’Huez zijn steentje kan bijdragen. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur wordt voor wie dat wil de berg der bergen bedwongen onder de deskundige leiding van de instructeurs van Sportstad Heerenveen., Natuurlijk doe je mee op je eigen sportieve niveau en in je eigen tempo. De gezelligheid en de gezamenlijke spirit geldt!

Inschrijven kan door je per mail aan te melden via Spinn2Run.AlpedHuzes@outlook.com Geef even aan welk uur of welke uren je wilt spinnen (je hoeft dus niet drie uur lang te spinnen, het mag wel!) Het eerste uur kost je € 15,-- . Elk volgend uur kost € 10,-- per uur.

Spinn2Run biedt voor de hardlopers een Running Hoogtestage op de trappen van het Abe Lenstrastadion. Deskundige trainers van Sportstad Heerenveen dagen je op je eigen niveau uit op de trappen van het Abe Lenstrastadion om de 21 bochten van l’Alpe d’Huez  te trotseren. Deze loop vindt plaats tussen 16.30 uur en 17.00 uur. Inschrijven hiervoor kan door je per mail aan te melden via Spinn2Run.AlpedHuzes@outlook.com onder vermelding van “Running Hoogte Stage”. De kosten voor deze unieke Running Hoogte Stage bedragen € 10,--.

In combinatie met spinnen neem je desgewenst gratis deel aan de Running Hoogte Stage! Wil je dit dan wel even vermelden in je aanmeldingsmail?

Je inspanning vieren we samen en sluiten we af onder het genot van gezonde broodjes en een lekkere kop soep in de fitnessruimte van Sportstad Heerenveen. De begeleiding en accommodatie van Spinn2Run wordt belangeloos aangeboden door Sportstad Heerenveen.  Alle opbrengsten komen rechtstreeks ten goede aan KWF. Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail met nadere uitleg en instructies. Lukt het je niet om deze dag met mij mee te sporten, dan kun je ons sponseren via de link:Voor Minno: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/minnokamp/minno-van-der-kamp/ Voor Patrick: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/patrickvink/patrick-vink/ Of via de website www.opgevenisgeenoptie.nl via het tabblad “Alle acties” zoeken op “Minno van der Kamp” of “Patrick Vink”.

Klik hier voor een printviendelijke versie (PDF).

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.