Wonen met 24 uur zorg en thuiszorg in Wergea.

Beste bewoners van Wergea,Het gaat goed met Idesta Zorggroep. Er zijn inmiddels 5 “ Doarps/stedshiemen “en zoals wij eerder hebben aangegeven willen wij ook graag een kleinschalige woon/zorgvoorziening van 18 woningen in Wergea realiseren voor in hoofdzaak ouderen. De woonvoorziening staat gepland op de hoek J.H. Kooistrawei / J.K. van der Bergstrjitte. We worden vaak gebeld over de stand van zaken.

Daarom dit bericht op de website. Om de woonvoorziening te realiseren is de medewerking van veel partijen noodzakelijk, te weten: woningbouwvereniging, investeerder, bank, provincie en gemeente. Hoewel het allemaal goed lijkt te gaan duurt het veel langer dan gehoopt. De investeerder is met de bank en provincie bezig de financiën rond te krijgen. De provincie heeft meer tijd nodig om alle aanvragen te beoordelen en heeft haar besluit over Wergea uitgesteld.

Als het financieel rond is, wordt de overeenkomst met de woningbouwvereniging vastgelegd en worden van daar uit de nodige stappen gezet. Daarna wordt begonnen met de bouwvergunning procedure. Al met al zijn we dan al gauw 2017 voordat de benodigde vergunningen klaar zijn en er kan worden begonnen met de bouw. Naar verwachting worden de woningen dan in 2018 opgeleverd. We hopen dat het vanaf nu wat spoediger verloopt. Wij hebben daar weinig invloed op en hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

H.F. (Rikus) Sinnema
Bestuurder

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.