skoalfeest 2018Helaas is het skoalfeest door de storm en regen een beetje in het water gevallen, want de optocht kon vrijdagavond helaas niet door gaan. Gelukkig op zaterdagmorgen 22 september wel en toen heeft onze fotograaf Feike dan ook de nodige beelden geschoten. Want al dat bloed, zweet en tranen die het gekost heeft om de wagens er weer pico bello uit te laten zien, het zou zonde zijn dat al dat werk voor maar één ritje geweest zou zijn. Gelukkig "hebben we de foto's nog"!

Foto's skoalfeest

Aanvullend heeft de redactie van de Havensbank via hun Facebookpagina de vraag gesteld om snypsnaren voor de volgende Havensbank over het doarpsfeest. Omdat niet iedereen op Facebook zit en/of misschien de pagina van de Havensbank daar niet volgt, delen we het bericht ook even hier, zodat (bijna) alle Wergeasters op de hoogte zijn en hun verhalen kunnen aanleveren. We zijn benieuwd wat voor sterke verhalen er in de volgende editie komen!

Ha jim moaie anekdoates oer it proces fan de skoalfeestweinen, de buertfersierings, de inkelingen as wat ek mar oangeande it Skoalfeest leverje dyn ferhaal dan yn op Havensbank@gmail.com
Wy sjoche der nei út.
De deadline is 17 oktober.

(via deze link).

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.