logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

fotoduofietsloterij huntingtonNoorderbreedte heeft in Grou voor heel Noord-Nederland een polikliniek voor mensen met de ziekte van Huntington. De ziekte van Huntington is een vreselijke, mensonterende en erfelijke ziekte, welke qua symptomen een combinatie lijkt van Alzheimer, Parkinson en ALS (link wikipedia).

In de poli wordt voor de mensen met de ziekte van Huntington veel georganiseerd, maar geld voor een dagje uit is er niet. De mensen met de ziekte van Huntington willen graag samen een keer naar het Dolfinarium in Harderwijk. Dit kost vele honderden euro’s, door de zeer intensieve professionele begeleiding van de patiënten. Dit geld is er niet.

Als duofietser (zie de foto) voor de polikliniek ben ik daarom, samen met mijn vrouw Lieke, een lotenactie gestart, om te voldoen aan de wens van de mensen met de ziekte van Huntington.

Lotenactie.

Vanaf eind februari tot 10 april zijn in Wergea loten te koop voor € 1 bij Kapsalon Francien. En met deze loten maakt men kans op prijzen uit de winkels in Wergea. Er is ook een hoofdprijs: een knipkaart van ruim € 100,00 bij Kapsalon Francien!

Ook Lutz Jacobi in spinning-actie voor Huntington.

De trekking is op woensdag 10 april 2019, tijdens onze (Harry en Lieke) laatste spinningles bij FitConcept in Grou. Lutz Jacobi komt niet alleen meespinnen, maar zij zal ook de trekking van de loterij doen!! Dus koop een lot voor mensen met de ziekte van Huntington in Friesma State in Grou of bij kapsalon Francien in Wergea.

Harry Vogels & Lieke van Amstel

Telefoonnummer 06 – 22933375

Op de foto bij dit artikel staan initiatiefnemer Harry Vogels en Pieter IJssels (54) uit Joure die de ziekte van Huntington heeft.

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.