rudmer leenstraNa ruim 45 jaar als Fysiotherapeut en Manueel Therapeut werkzaam te zijn geweest, draagt Rudmer Leenstra de praktijk te Grou volledig over aan zijn collega Arjan van Huizen.
Na een aantal jaren in dienstverband te hebben gewerkt in Ulrum en Harkstede (Groningen) heeft hij zijn praktijk van 1977-2007 uitgevoerd in Wergea en van 1978 tot heden in Grou. In die tijd hebben meer dan 5000 mensen één of meerdere keren een beroep op hem gedaan.

Aangezien zoveel mensen zijn pad gekruist hebben, als patiënt, als vriend, als kennis of op welke manier dan ook, wil hij dit toch niet geheel ongezien voorbij laten gaan. Die 41 jaar met zoveel verhalen, zoveel gebeurtenissen, ups en downs. Een mooie, intensieve en bewogen periode die nu wordt afgesloten. En dat doet hij graag samen met u middels een afscheidsreceptie.

Afscheidsreceptie vrijdag 20 december van 16 – 18 uur in Hotel Oostergoo te Grou.


Onder het genot van een hapje en een drankje zou hij graag met u willen proosten op alle verhalen die hij samen met u heeft mogen maken en beleven. Alle handen die hij geschud heeft en naar hij hoopt de vele levens die hij positief heeft mogen raken.

En denkt hij dan in een gat te vallen ? Nee, een eerste grote wens is nog eens een winterreis te maken door Lapland. En verder is er nog zoveel te beleven in dit leven aan “gewone” dingen. Ook blijft hij voorlopig beschikbaar voor een second opinion, een advies of behandeling voor wie niet slaagt in het normale circuit.  Deze kosten zijn echter niet declarabel meer bij de zorgverzekeraar. Zijn telefoonnummer is dan 06-15947108.

Bedrijven
    
Tweets

11-01-2020 21:02
RT @vvWarga: Opgave WK Schutjassen is nu geopend. WK op zaterdag 25 januari. Info en opgave 06-49704323 https://t.co/D6qPbNX29k


10-01-2020 15:13
RT @popduo: Volgend weekend: 10 januari - #Heerenveen, @deblauwekater 11 januari - #Damwoude, De Kruisweg (+@BrassbandEZG) Check de volled…


10-01-2020 15:12
RT @popduo: Weima & vd Werf yn it #Frysk 2 is al wer in skoftke op 'e merk... Wolst in eksimplaar? Stjoer in mail mei dyn adres. Krijst dan…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.