dj wieger

We proberen op onze site (en Facebookpagina) zo neutraal mogelijk algemeen nieuws over Wergea en directe omgeving te delen. Dus oproepen om ergens op te stemmen, dat doen we niet zo vaak (wordt ons ook niet zo vaak gevraagd trouwens).

Vandaag maken we een uitzondering. Want in het Algemeen Dagblad stond een pagina-groot artikel over het succesvolle export-product van Nederland: onze DJ's! Naast Tiësto, Armin van Buuren en Afrojack loopt in Wergea ook een succesvolle DJ rond, DJ The Mentalist. Voor intimi bekend onder de naam "Wieger de Boer".

 

In 2019 heeft hij de Warzone DJ Contest in België gewonnen en het Promised Land Festival (Leeuwarden). Dit jaar zit hij in de finale van de Project Raw DJ Contest in Dortmund. Als je wint mag je op 28 februari je plaatjes draaien, een mooie manier om na Friesland en België nu ook Duitsland te veroveren!

Alleen, dan moet je dus wel flink wat stemmen krijgen. Zouden jullie op Wieger willen stemmen en dit bericht willen delen? Op onderstaande pagina kun je jouw stem uitbrengen (The Mentalist) en kun je ook de linkjes vinden naar de inzendingen. Alvast bedankt!

https://www.facebook.com/events/451507448842920/permalink/483447772315554/

Bedrijven
    
Tweets

27-03-2020 22:33
Nu op https://t.co/pJPH2V1NiL een speciale corona nieuwspagina! Initiatieven van ondernemers en particulieren kunne… https://t.co/9yTqQkvf8E


24-03-2020 21:41
RT @popduo: wat zijn we stil... onlangs wél al onze eigen nummers op #Spotify gezet. https://t.co/yGVEuO2nlA


24-03-2020 21:41
RT @teatsen: Het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip op hemelvaartsdag gaat wegens de maatregelen van het kabinet niet door.


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.