logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022.

logo popkoor wergea

Dinsdagavond 5 april jl. was het exact tien jaar geleden dat de eerste repetitie van Popkoor Wergea was. Daar moest natuurlijk even op geproost worden! Aldus geschiedde met de huidige leden van het koor.

Na een kleine twee jaar waarin nauwelijks gezongen kon worden, kon het koor eind januari dit jaar weer écht los. Nog niet meteen voltallig, maar gelukkkig nog wel altijd even enthousiast.

In de loop der jaren komen, gaan en blijven er mensen bij het koor en blijft het aantal altijd nog wel zo rond de 25, 30 leden. Tóch kunnen we ook zeker wel wat nieuwe leden gebruiken.

Mocht je nog nooit van ons gehoord hebben? Popkoor Wergea is een gemengd koor dat popsongs meest 5-stemmig zingt. Denk aan oldies van Crosby, Stills Nash & Young, Beatles en Stones, afgewisseld met moderne nummers van Rag ’n Bone Man en Sheppard maar ook nederpop van De Dijk, Bløf en Boudewijn de Groot. Er wordt iedere dinsdagavond van 8 tot half à kwart voor 10 gerepeteerd in Us Doarpshûs en af en toe treden we op.

Wees welkom om ’s te komen kijken (en zingen) of het wat voor je is. Denk niet, ‘ik kan niet zingen’, want iedereen kán zingen, alleen de een wat beter dan de ander. Maar sámen zingen is echt te gek en bovendien gezond… en goed als je nog naweeën hebt als je corona hebt gehad ;)

De drempel is laag en voorzingen hoeft niet.

Mocht je ’s willen proberen, geef het dan even per app/telefoon of mail door.
Graag tot ziens op dinsdagavond in Us Doarpshûs!

Reinout Weima, dirigent Popkoor Wergea
06 18237880
reinoutweima@hotmail.com
facebook.com/popkoorwergea

Wergea 600

logo wergea 600

Dit jaar bestaat Wergea 600 jaar! Noteer alvast in je agenda: de feestweek is van 19 tot en met 28 augustus 2022. Check hier de website: wergea600.nl

Bedrijven
    
Tweets

05-05-2022 20:25
RT @vvWarga: Het verslag en alle foto's van Warga 4 - DTD 4 staan nu op https://t.co/KlhyuybMVn Er staan inmiddels zelfs beelden van deze w…


05-05-2022 20:25
RT @BakkerijdeBoer: ❤ Het is bijna moederdag ❤ Een moederdagsnitte, aardbeienslof, aardbeienschelpje of een vers suikerbroodje met een cro…


27-04-2022 10:08
RT @teatsen: De opgave voor het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip Teatsen staat online @ https://t.co/HBpFXy1lPU https://t.co/HhspT4RC


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.