ggd fryslan

GGD Fryslân opent op zaterdag 21 januari 2023 een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Wergea. De pop-up bevindt zich in Us Doarpshûs, Nieuweweg 2-4. U bent welkom voor een herhaalprik tegen corona tussen 15.00 - 18.00 uur.  Een afspraak maken is niet nodig. U kunt gewoon komen op het tijdstip dat u past. Houd er wel rekening mee dat u misschien moet wachten.

Iedereen van 12 jaar en ouder met een afgeronde basisserie tegen corona kan een herhaalprik met het vernieuwde coronavaccin krijgen. Dit kan vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. De vaccinatie is gratis, u hoeft alleen een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen. Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin.

Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. De arts beantwoordt graag uw vragen. Naast zaterdag 21 januari kunt u ook op 28 januari, 11 februari en 18 februari op deze locatie terecht voor een prik of advies. Kijk voor de openingstijden en andere pop-up locaties op www.ggdfryslan.nl/popup

Op de pop-up locaties is het ook mogelijk om een eerste of tweede prik van de basisserie te krijgen als u deze nog niet heeft gehad. Ga voor meer informatie naar de website: www.ggdfryslan.nl/vaccineren

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.