delta netwerkAl een tijdje plaatsen we artikelen over de aanleg van glasvezel in Wergea. Dat begon met Delta, vervolgens kwam Glaspoort ook in beeld bij de aanleg van glasvezel. Het laatste bericht wat we hierover gedeeld hebben is van januari 2023 van de Gemeente Leeuwarden (link) over hoe het verloop is.

Omdat één van onze redactieleden zich had aangemeld voor Delta ontving hij op 13 april een brief: omdat Glaspoort nu glasvezel aanlegt is het (blijkbaar?) voor Delta niet meer interessant om dat aan te leggen in Wergea en legt Delta dus geen glasvezel meer aan.

Voor de mensen die zich al aangemeld hebben, die zullen deze brief vast ook ontvangen hebben. Maar de andere Wergeasters die interesse hebben in een glasvezelaansluiting, misschien is het verstandig om via Glaspoort dat te regelen. Aanleg is nu (als het goed is?) nog kosteloos omdat de mannen nog bezig zijn met de aanleg.

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.