Het Meaneweipaad en het Jornapaad zijn van 15 maart tot en met 22 juni gesloten voor voetgangers. Op 23 juni kunnen we - onder bepaalde voorwaarden -weer genieten van de paden. Zie onderstaande informatie.


Het Jornapaad

Vroeger liep er een voetpad tussen Warstiens en de boerderij het Jornahuis. Via dit kerkepad kon men Warten em Wergea bereiken. Helaas is dit pad verdwenen. In 2021 zijn er namens Warstiens, Warten en Wergea contacten gelegd met de bewoners van het Jornahuis, de familie de Wit met de vraag of er een wandelpad over de dijk langs het langdeel mocht komen. We zijn heel blij dat de familie de Wit hier onder bepaalde voorwaarden aan heeft mee gewerkt. Zo is het pad gesloten van 15 maart tot en met 22 juni en op 1 januari. Ook zijn (aangelijnde) honden NIET toegestaan, omdat hondenpoep de koeien ziek kan maken. Zie verder de borden aan het begin van het pad. Zo is er met dit Jornapaad een mooi rondje ontstaan vanuit Warten, Wergea en voor de bewoners van Warstiens zelf.

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.