Beste leden,

Zoals jullie al weten is vanuit onze coöperatie een werkgroep van vrijwilligers uit het dorp druk bezig met het installeren van energiebesparende maatregelen bij mensen thuis.

Inwoners van Wergea, Warstiens, Eagum en Domwier die de energiebesparende maatregelen hebben aangevraagd krijgen bezoek, of hebben dat inmiddels gehad.

Het hiervoor in het leven geroepen klusteam (bestaande uit 6 enthousiaste mensen uit het dorp) komt daarbij kosteloos langs om de maatregelen aan te brengen/te plaatsen. Groot voordeel: de materialen krijgt u van ons! Het gaat dan om:

 • Kleine materialen (samen €50,-)
  • Tochtstrippen
  • Radiatorfolie
  • Ledlampen
  • Waterbesparende douchekop
  • Buisisolatie voor Cv-leidingen
 • En radiatorventilatoren (€100,-)

En dat scheelt toch weer een hoop geld. Niet alleen in de aanschaf ,maar ook op de energierekening!

Omdat we graag willen dat zoveel mogelijk mensen van de actie gebruik maken, brengen we deze graag nog een keer onder de aandacht.

Kunt u het pakket aan maatregelen goed gebruiken en heeft u zich nog niet opgegeven? Of kent u iemand die daar belang bij heeft? Stuur dan een mailtje naar: fixteam@duurzaamwergea.nl met daarin uw contactgegevens of de contactgegevens van de persoon die de materialen erg goed kan gebruiken. (Stem dit wel eerst even af met deze persoon, zodat deze op de hoogte is van de aanmelding.)

De vrijwillige werkgroep en de klussers nemen dan snel contact op voor het kosteloos aanbrengen/plaatsen van de energiebesparende materialen.

Zo maken we samen het verschil!

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.