BLAUWE REGEN IN SCHEVENINGEN

Afgelopen week verwijderde ik een stoeptegel in de Keizerstraat in Scheveningen en daarvoor plantte ik een Blauwe Regen terug. Dit was een officieel gebeuren in het kader van de Nationale Tuinweek.  Die is dit jaar van 11 tot en met 19 juni. Stenen in de stad verwijderen doe ik met liefde, want meer groen en minder bestrating zorgt voor minder hittestress en een betere waterberging.

 Een heel belangrijk instrument om wateroverlast bij

regen te voorkomen. En meer groen, en dus minder stenen, in de stad zorgt voor een veel beter leefklimaat. En meer biodiversiteit.
Samen met de winkeliersvereniging plantte ik de eerste Blauwe Regen, er worden er nog veel meer geplant. Niet alleen in de Keizerstraat in Scheveningen, maar langs een lange Groene Loper. Die loopt van de kust bij Scheveningen dwars door de stad naar het centrum. Een mooie actie, en een staaltje efficiënt samenwerken door Stichting Groei & Bloei, Operatie Steenbreek en de Groene Loper! En niet te vergeten de winkeliersvereniging in de Keizerstraat die in no-time het planten geregeld hebben. 't Was een mooie dag, ook omdat de zon scheen aan zee! Hoop dat de tuinweek voor veel mensen aanleiding is om een steen in te leveren om er een plant voor terug te kunnen plaatsen!!!! Op naar de groene stad!

 

 

 

Lutz Jacobi Lid Tweede Kamer

Bedrijven
    
Tweets

18-06-2019 11:28
RT @ItLud: Mear as de helte fan alle kaarten binne fuort. 21 & 28 septimber = útferkocht! Noch gjin kaart? Gean nei https://t.co/tbywjWvl4a


18-06-2019 11:28
RT @popduo: Ja! Us nije single mei klip, makke troch yllustrator Richard Bos! #seiswiken https://t.co/B9zpTUmYIr


17-06-2019 18:59
RT @ItLud: Jûn begjint fan 19.00-20.00 oere de ferkeap fan kaarten yn De Bidler. It oantal kaarten per jûn is beheind. Dus bin der by!!! #i…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.