BLAUWE REGEN IN SCHEVENINGEN

Afgelopen week verwijderde ik een stoeptegel in de Keizerstraat in Scheveningen en daarvoor plantte ik een Blauwe Regen terug. Dit was een officieel gebeuren in het kader van de Nationale Tuinweek.  Die is dit jaar van 11 tot en met 19 juni. Stenen in de stad verwijderen doe ik met liefde, want meer groen en minder bestrating zorgt voor minder hittestress en een betere waterberging.

 Een heel belangrijk instrument om wateroverlast bij

regen te voorkomen. En meer groen, en dus minder stenen, in de stad zorgt voor een veel beter leefklimaat. En meer biodiversiteit.
Samen met de winkeliersvereniging plantte ik de eerste Blauwe Regen, er worden er nog veel meer geplant. Niet alleen in de Keizerstraat in Scheveningen, maar langs een lange Groene Loper. Die loopt van de kust bij Scheveningen dwars door de stad naar het centrum. Een mooie actie, en een staaltje efficiënt samenwerken door Stichting Groei & Bloei, Operatie Steenbreek en de Groene Loper! En niet te vergeten de winkeliersvereniging in de Keizerstraat die in no-time het planten geregeld hebben. 't Was een mooie dag, ook omdat de zon scheen aan zee! Hoop dat de tuinweek voor veel mensen aanleiding is om een steen in te leveren om er een plant voor terug te kunnen plaatsen!!!! Op naar de groene stad!

 

 

 

Lutz Jacobi Lid Tweede Kamer

Bedrijven
    
Tweets

11-09-2019 21:32
Moaie fraachpetearen mei Hendrik, Bert, Janneke en Folkert. En sfearfolle bylden. Iepenloftspul Wergea: It lûd fan… https://t.co/YrGlYosnVh


29-08-2019 22:33
RT @popduo: Van de straat... Zaterdag 24/8 16.30u-20.30u #Bitgum, Kaatsveld Zondag 25/8 15.00u-19.00u #Balk, Badmeester Keimpe Maandag 26/8…


04-08-2019 21:19
Wandelroute langs ateliers en galeries in Wergea https://t.co/7vJekhpgAx


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.