HET WAS ME HET JAARTJE WEL

Politiek gezien gebeurde in 2012 zo’n beetje alles wat er maar kan gebeuren. Meerdere Politieke leiders sneuvelden. Drie partijen ( CDA/ Groen Links en PvdA) die interne verkiezingsrondes hielden voor hun nieuwe Politieke leider.


Bewaar daar zelf hele mooie herinneringen aan. Achter elkaar volle zalen, veel vrolijkheid en praktische voorstellen om ons land sterker te maken. Beleefde deze campagne als “een wave “ door het land, met veel positieve uitstraling. Eind van de Lente viel het gedoogkabinet Rutte. Had absoluut niet vermoed dat er zo snel na de Leiderschapsverkiezingen al Tweede Kamerverkiezingen zouden komen. Daar bij stond de PvdA in augustus nog op 17 zetels in de Politieke barometer.
  

In september waren dit er uiteindelijk 38 zetels. En inmiddels zijn de VVD en de PvdA samen aan het regeren. Politiek blijkt maar al te vaak onvoorspelbaar!! En zulke jaren moet je er niet teveel van hebben, want ons land heeft stabiliteit nodig.

Wens u allen een heel GOED 2013 toe!!

Als volksvertegenwoordiger in het Nationaal Parlement schrijf ik in deze column over van alles en nog wat van het leven op en rond Het Binnenhof.
Lutz Jacobi, Wergea, Lid Tweede Kamer (www.lutzjacobi/twitter.com)

Bedrijven
    
WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.