[Persbericht gemeente Boarnsterhim]

De heer J. (Jitze) Tadema, geboren te Leeuwarden, wonende te Wergea, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Tadema is binnen het dorp Wergea erg actief in het verenigingsleven, zowel op sportief als op cultureel vlak. Zo was hij jarenlang bestuurslid en lid van de Oud Papier-ploeg van de voetbalvereniging v.v. Warga en binnen de dorpsvernieuwing, het Iepenloftspul en de Kulturele Kommisje Wergea (KKW). Vaak nam hij als taak op zich om de financiën bijelkaar te zoeken maar ook op uitvoerend vlak is hij aanwezig en actief.

Op dit moment is hij bestuurslid bij het Multi Functioneel Centrum ‘De Bidler’ en is hij mede-organisator van het jaarlijkse Boerenstraatgolftoernooi. Daarnaast zijn er altijd tijdelijke klussen waarbij hij met enthousiasme aanhaakt.

Bedrijven
    
Tweets

11-09-2019 21:32
Moaie fraachpetearen mei Hendrik, Bert, Janneke en Folkert. En sfearfolle bylden. Iepenloftspul Wergea: It lûd fan… https://t.co/YrGlYosnVh


29-08-2019 22:33
RT @popduo: Van de straat... Zaterdag 24/8 16.30u-20.30u #Bitgum, Kaatsveld Zondag 25/8 15.00u-19.00u #Balk, Badmeester Keimpe Maandag 26/8…


04-08-2019 21:19
Wandelroute langs ateliers en galeries in Wergea https://t.co/7vJekhpgAx


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.