[Persbericht gemeente Boarnsterhim]

De heer J. (Jitze) Tadema, geboren te Leeuwarden, wonende te Wergea, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Tadema is binnen het dorp Wergea erg actief in het verenigingsleven, zowel op sportief als op cultureel vlak. Zo was hij jarenlang bestuurslid en lid van de Oud Papier-ploeg van de voetbalvereniging v.v. Warga en binnen de dorpsvernieuwing, het Iepenloftspul en de Kulturele Kommisje Wergea (KKW). Vaak nam hij als taak op zich om de financiën bijelkaar te zoeken maar ook op uitvoerend vlak is hij aanwezig en actief.

Op dit moment is hij bestuurslid bij het Multi Functioneel Centrum ‘De Bidler’ en is hij mede-organisator van het jaarlijkse Boerenstraatgolftoernooi. Daarnaast zijn er altijd tijdelijke klussen waarbij hij met enthousiasme aanhaakt.

Bedrijven
    
Tweets

27-03-2020 22:33
Nu op https://t.co/pJPH2V1NiL een speciale corona nieuwspagina! Initiatieven van ondernemers en particulieren kunne… https://t.co/9yTqQkvf8E


24-03-2020 21:41
RT @popduo: wat zijn we stil... onlangs wél al onze eigen nummers op #Spotify gezet. https://t.co/yGVEuO2nlA


24-03-2020 21:41
RT @teatsen: Het Wytze Veenstra Wergeaster Kampioenskip op hemelvaartsdag gaat wegens de maatregelen van het kabinet niet door.


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.