Lees al het corona-gerelateerde nieuws wat betrekking heeft op Wergea op dit overzicht: https://www.wergea.com/home/corona-nieuws

gemeentelwd

Perspektyf heeft onderstaand bericht halverwege december vorig jaar ontvangen. Omdat dit misschien interessant kan zijn voor organisaties binnen Wergea en omgeving (gratis adverteren op basis van bepaalde voorwaarden) willen we dit met jullie delen:


In Leeuwarden wordt de werkwijze gehanteerd dat er reclame gemaakt wordt door frames aan lichtmasten (two sign) te plaatsen. In de dorpen van de  gemeente Boarnsterhim mocht voorheen  reclame worden gemaakt door het plaatsen van driehoeksborden om lichtmasten. De wens was om eenduidigheid te creëren en in de dorpen op dezelfde wijze te werken als in Leeuwarden.

Met de input van de verschillende dorpsbelangen heeft de gemeente Leeuwarden afspraken gemaakt met het bedrijf Centercom.

Klik hieronder op "Lees meer" om de afspraken en de kaart te bekijken.

 

 

Op 13 november 2019 heeft de gemeenteraad het reclamebeleid Oog voor Reclame vastgesteld. Met deze vaststelling is het niet meer mogelijk in de gemeente Leeuwarden reclame te maken door middel van driehoeksborden om lichtmasten. Alleen door middel van two sign borden.  Voor het maken van reclame door middel van two sign borden heeft de gemeente een overeenkomst met het bedrijf Centercom. Met Centercom is overeengekomen dat zij met ingang van 1 januari 2020 naast de stad Leeuwarden ook in de dorpen two sign borden gaan plaatsen.

De gemeente heeft de volgende afspraken met Centercom gemaakt:

·         De reclame die gemaakt mag worden is reclame voor culturele, commerciële en niet commerciële evenementen die plaatsvinden in de gemeente Leeuwarden.De two sign borden mogen alleen worden geplaatst buiten de bebouwde kom of langs de doorgaande wegen in de grotere dorpen (Stiens/ Grou). In het reclamebeleid Oog voor Reclame is in de kaart die bij dit artikel getoond wordt aangegeven waar deze reclame mag worden geplaatst (gele en rode wegen). De two sign borden mogen niet worden geplaatst in het beschermd stads- of dorpsgezicht. Het reclamebeleid kun u digitaal inzien via de website www.overheid.nl, klik onder kop: Beleid & Regelgeving op lokaal, en typ bij de zoekfunctie exact de titel: Reclamebeleid Oog voor Reclame.

·         Organisatoren afkomstig uit de dorpen van de gemeente Leeuwarden welke culture en niet commerciële evenementen organiseren in de dorpen van de gemeente Leeuwarden mogen gratis gebruikmaken van de two sign borden. Centercom stelt hiervoor 20 borden beschikbaar (10 aan de noordzijde en 10 aan de zuidzijde van de gemeente Leeuwarden). De borden mogen maximaal twee weken worden geplaatst. Elke organisator mag maximaal 4 keer per jaar gebruikmaken van deze mogelijkheid. Degene die gebruik wil maken van deze borden moet 4 weken voor aanvang dit bij Centercom melden. Voor postermateriaal moet zelf worden gezorgd.
Een organisatie is verplicht om na de aanmelding de borden te gebruiken. Gebeurt dat niet, dan kan Centercom besluiten om deze organisatie een bepaalde periode geen mogelijkheid meer te geven om gebruik te maken van de borden.

Indien er geen aanmelding is, neemt Centercom de borden zelf in gebruik. Voor meer informatie verwijst de gemeente naar Centercom, bereikbaar via contactpersoon Jessica Poort. Zij is bereikbaar  via het emailadres: jessica@centercom.nl of via het telefoonnummer: 050 – 5492425.

two sign borden leeuwarden

Bedrijven
    
Tweets

17-05-2020 19:44
RT @freddyweima: Ik zei ‘t laatst al: ⁦@ReinoutWeima⁩ is goed bezig in de coronatijd. Deze verdient ‘t om viral te gaan https://t.co/3bK32l


17-05-2020 19:43
RT @BakkerijdeBoer: Zaterdag, dinsdag & woensdag Een lekkere gevulde lunchtas met de volgende producten: 2 wittebollen 2 krentenbollen 2…


17-05-2020 19:43
RT @popduo: OPROEP! Voor een nieuwe clip hebben we jullie hulp nodig! Wil je meedoen? Maak dan in de zon een kort filmpje van zo’n 10/15 se…


Ouder >

Volg ons op Twitter: @wergeacom

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.