WYWWebsite Wergea

Eén van de taken van Wurkgroep Ynternet Wergea (Stichting WYW) is het onderhouden van de website www.wergea.com (en www.wergea.nl). Wij merken dat bezoekers van onze website vooral één onderdeel van de site vaker dan gemiddeld aanklikken en dat is het onderdeel waar adresgegevens van bedrijven, verenigingen en stichtingen staan vermeld. Blijkbaar zoekt men regelmatig contact met een bedrijf of club uit het dorp. En dan is het jammer dat niet alle gegevens actueel zijn.

Wij vragen dan ook dringend aan eigenaren van bedrijven en bestuurders van verenigingen en stichtingen om de adresgegevens zoals die op de Wergeaster website vermeld staan te controleren. Wij horen graag eventuele aanpassingen via info@wergea.com.

Sinds de coronacrisis is er ook een speciaal tabblad op de site gezet met corona-gerelateerd nieuws. Hebt u als bedrijf speciale maatregelen getroffen om uw klanten tegemoet te komen of zijn er bijzondere initiatieven in het dorp die aandacht verdienen, ook dan kunt u dat melden via info@wergea.com.  

Tot slot heeft het bestuur van WYW besloten om dit jaar geen kosten in rekening te brengen voor het meedraaien in de sponsor-carrousel en het vermelden van extra informatie bij de naam en adresgegevens van uw bedrijf (bijvoorbeeld het toevoegen van een link naar de eigen website, een mailadres, foto’s, extra tekstuele informatie). Hebt u aanvullingen, of staat uw bedrijf nog niet op de website? Meld uw nieuwe of aanvullende bedrijfsgegevens via info@wergea.com. Wij horen graag van u!

Namens het bestuur van WYW,
Arjen Agema, secretaris

Bedrijven
    
Het weer in Wergea

15°C

bewolkt

Laatst bijgewerkt op 02-05-2024 04:45 uur
Bron: Yahoo

Agenda
03-05-2024
Ophalen kleding voor rommelmarkt 11 mei,of inleveren in de Bidler tot 19.30 uur.

06-05-2024
Ophalen mooie en goed verkoopbare spullen voor rommelmarkt 11 mei

Bekijk de complete agenda

WergeaTV

 

Klik op het logo voor alle video's
van WergeaTV op Youtube

www.wergea.com maakt gebruik van analytische cookies (informatie over browser, besturingssysteem en soortgelijke gegevens). 
Deze worden anoniem verwerkt in Google Analytics. Je laat deze gegevens achter door te navigeren door de website.

Lees hier de disclaimer over alle privacy-gerelateerde zaken.